Conca, el final del trajecte

Copa Federació. El Llagostera encaixa dos gols matiners del Conquense i veu com el seu camí en la competició arriba a la fi als vuitens de final

conquense 2 Llagostera 1

CONQUENSE:Sergi, Cristian, Iborra, Pablo Coscolín, Jon Vega (Lozano, 63’), Parera, Oriol, Luis Hernanz, Jorge (Agi, 73’), More i Gerica.LLAGOSTERA:Dani Pérez, Crespo, Toni Cunill, Mario, Maynau, Pol Gómez, Maik Molist (Castellano, 71’), Abel (David López, 61’), Monchi (Adrià Parra, 71’), Ousman i Sergi Arimany.GOLS:1-0 (15’) Iborra. 2-0 (27’) More. 2-1 (91’) Castellano.ÀRBITRE:Escribano Ortiz.T.G.:a Mario i Maynau, del Llagostera.

L’aventura del Llagostera en la copa Federació va arribar a la fi a Conca. El repte d’eliminar un equip de categoria superior com el Conquense –competeix a segona divisió B– era complicat, però el resultat de l’anada (1-1) ho deixava tot obert per a la tornada. A la Fuensanta, però, la màxima efectivitat del rival li va permetre situar-se amb un 2-0 favorable en la primera part, que ja seria impossible d’aixecar. Després de l’eliminació en la copa, el Llagostera es podrà centrar exclusivament en la lliga, on té l’objectiu de consolidar-se entre els quatre primers i lluitar pel campionat.

Pel que fa al partit, els dos entrenadors van aprofitar la copa Federació per fer rotacions en els seus equips i per part llagosterenca van destacar en l’onze inicial els joves del filial Mario, Abel, Ousman i Monchi, així com la presència del segon porter, Dani Pérez, a sota dels pals, o la tornada després de la lesió de Cunill. L’arrencada del duel, però, va estar marcada per la màxima efectivitat del Conquense. Després d’uns minuts de tempteig inicial, Iborra va transformar l’1-0 amb un bon cop de cap al límit del primer quart d’hora d’enfrontament. Amb el gol, el Llagostera no va abaixar els braços i, enmig d’un duel obert i amb ocasions a banda i banda, Ousman va fer lluir el porter local amb un bon xut (22’).

Fa pujada

El creixement al terreny de joc dels d’Oriol Alsina va rebre una galleda d’aigua freda abans de la mitja hora de joc: en la segona arribada clara del Conquense, More va aconseguir perforar de nou la porteria de Dani Pérez. Fins al descans, el Llagostera va intentar escurçar diferències però en les rematades li va faltar punteria.

En la segona meitat, el Conquense va centrar els esforços a defensar el magnífic resultat que havia aconseguit en la primera part. El Llagostera va ser qui va portar la batuta del joc, però no va aconseguir marcar fins al temps de descompte. El golejador va ser el jugador del filial Castellano amb un bon xut de falta directa des de la frontal. La segona part també va deixar com a notícia positiva el debut del juvenil David López.