Territorial

Gol amb denominació d’origen

1a catalana. Els cinc primers màxims golejadors de la categoria juguen en equips de la demarcació o són gironins. El protagonisme gironí es repeteix entre els equips més ofensius

La capacitat de marcar gols sempre crida l’atenció i enguany, a primera catalana, els equips i jugadors de les comarques gironines tenen un paper destacat en aquesta àrea tan important del joc. De fet, en la llista de golejadors, quatre dels cinc noms que hi apareixen pertanyen a equips gironins i el cinquè és un gironí, Javi Revert, que aquest curs milita al Tona.

El gran dominador de la llista de pitxitxis de primera catalana és Pepu Soler. El davanter del Palamós va arrencar amb força i va veure porteria en les quatre primeres jornades, amb un pòquer de gols inclòs contra la Guineueta. Soler no ha afluixat el ritme i ja en suma 18. Uri Santos s’ha reconciliat amb el gol al Girona C i ja n’ha celebrat 12. El garrotxí és a prop del seu rècord, els 14 que va marcar el curs 2012/13 amb l’Olot a tercera. Javi Revert, un clàssic en la lluita per ser el màxim golejador jugui on jugui, tanca el podi amb nou dianes. A Tona, ha encadenat dos doblets en les dues últimes jornades. Poveda, del Girona C, i Marc Vilà, del Lloret, també tenen un paper destacat en l’aportació golejadora als seus equips.

L’encert del bloc

Pel que fa al rendiment golejador dels equips, quatre dels cinc blocs que marquen més gols són de la demarcació gironina. El segon filial dels de Montilivi és el gran dominador amb 40 gols, però en aquesta lliga també hi treuen el cap el Lloret, el Palamós i el Llagostera B. Els llagosterencs, tot i ocupar la zona mitjana de la classificació, s’han caracteritzat pel seu futbol ofensiu.

ELS GOLEJADORS
1- Pepu Soler 18
Palamós
2- Uri Santos 12
Girona C
3- Javi Revert 9
Tona
4- Miki Poveda 8
Girona C
5- Marc Vilà 8
Lloret
EQUIPS MÉS GOLEJADORS
1- Girona C 40 gols
2- Lloret 33 gols
3- Vilassar de Mar. 31 gols
4- Llagostera B 30 gols
5- Palamós 29 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)