3a divisió FEF

Pimentel, una altra baixa al Figueres

3a divisió. El davanter deixa la Unió per motius esportius i s’incorpora a l’Horta

El Figueres va anunciar ahir que perd una altra peça de cara a la segona volta de la lliga. Es tracta d’Èric Pimentel, que, segons va explicar el club de Vilatenim, deixa la disciplina de la Unió per motius esportius. El davanter ha disputat 41 partits amb la samarreta blanc-i-blava durant el curs i mig que ha jugat a Figueres. Aquesta temporada, Pime sumava quinze partits.

La baixa d’Èric Pimentel minva una mica més les forces del Figueres pel que fa a efectius. Fa un parell de mesos va marxar Murillo i la setmana passada era Dan Coll qui abandonava Vilatenim. Amb les lesions que han afectat l’equip i l’exigència de la competició, la plantilla que dirigeix Joan Esteva és força curta. Abans que acabi el mercat de fitxatges a tercera divisió –dijous que ve–, el club figuerenc hauria d’incorporar algun futbolista. En especial es rastreja el mercat per buscar un perfil defensiu i un altre amb més capacitat ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)