Reus

Set jugadors no ho veuen clar i demanen la sortida

Reus. Linares, Mario Ortiz, Borja Herrera, Catena, Bastos, Ledes i Juan Domínguez s’han acollit al document signat per Joan Oliver per rescindir el seu contracte amb els roig-i-negres

A Reus no hi ha res clar. Ni tan sols els papers signats. A mesura que passen les hores, se sumen més complicacions al nou grup d’inversors americans que sembla que es faran càrrec del club. La darrera (mala) notícia ha estat l’execució per part de set jugadors d’una promesa signada per Joan Oliver, que els donava la carta de llibertat si no es concretava el pagament de les nòmines degudes. Miguel Linares, Mario Ortiz, Borja Herrera, Catena, Bastos, Ledes i Juan Domínguez han demanat al club quedar lliures perquè tenen ofertes d’altres equips professionals. El Reus, en canvi, està comprovant la validesa d’aquest document mentre té una batalla, i més important, oberta: la validació de la compra del club per part del CSD.

En les circumstàncies actuals, el Reus no es pot permetre la marxa de set jugadors. En quedarien cinc a la plantilla –el mínim per competir són set– i poc temps per reforçar-se, ja que el mercat acaba d’aquí a set dies i no hi ha res clar. Els inversors americans es van reunir amb la plantilla, el cos tècnic i els treballadors durant el dia d’ahir i la sintonia va ser prou bona, però els jugadors no les tenen totes. El més calent és la resolució de la Lliga envers l’expedient que té obert el Reus amb la proposta a sobre de la taula de l’exclusió –a més d’una multa de 250.000 euros i cinc anys sense poder ingressar en la competició–, a més de la pressió de l’AFE. La resolució no es pot allargar gaire més enllà dels inicis de la setmana vinent i fins i tot es podria produir avui. D’altra banda, els inversors nord-americans estan treballant contra rellotge amb el Consejo Superior de Deportes perquè aquest validi la compra, una condició sine qua non perquè la resolució de la lliga sigui favorable.

Més deute

Els inversors americans estan fent mans i mànigues per intentar convèncer el CSD i la Lliga de la fiabilitat del projecte, però ho tenen tot en contra. Els pals a les rodes també venen de l’anterior propietari, Joan Oliver, ja que, segons la Cadena SER, Clifton i Curt Onolfo, el deute és més gran del que estava previst. El desemborsament per la compra del club ha estat d’uns 6,5 milions d’euros i preveuen que tot plegat s’acabi enfilant als vuit milions d’euros, ja que no coneixien l’estat total dels comptes.

ELS JUGADORS

Van signar un document amb Oliver que els alliberava si no cobraven

L’ENTITAT

La preocupació més gran és que el CSD validi el procés de compra del club

LA LLIGA

La resolució arribarà molt aviat i la proposta és l’exclusió de la competició
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)