L’afegit els castiga de nou

3a divisió. Després d’una primera part sota control, el Llagostera perd força en la segona i el Santfeliuenc aconsegueix l’empat en el minut 93

santfeliuenc 1 llagostera 1

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Èric, Jaume, Joserra (Kevin, 76’), Gerard, Juanjo Prior, David, Romo, Pol, Gibert (Sani, 66’) i Collado (Maldo, 66’).LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Amantini (Toni Cunill, 46’), Lucas Viale, Bigas, Yeray, Pitu (Maik, 77’), Erik Jiménez, Moussa (Gil Muntadas, 81’), Marc Medina i Sascha.GOLS:0-1 (2’) Marc Medina. 1-1 (93’) Èric.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Collado i Joserra del Santfeliuenc, i Amantini i Aimar del Llagostera.

Per segona setmana consecutiva, el Llagostera va veure com el premi a l’esforç de tot el partit s’esvaïa en l’últim instant. Si la setmana passada un penal els va fer perdre un punt i no va fer justícia al joc llagosterenc, ahir, els d’Oriol Alsina van abaixar el rendiment després de la represa i el Santfeliuenc ho va aprofitar per insistir i acabar aconseguint un punt en el minut 93.

El Llagostera va mostrar un joc ràpid i efectiu en la primera meitat, i en la primera acció del duel ja va aconseguir crear perill a la porteria del Santfeliuenc. Si bé en aquesta primera escomesa va faltar efectivitat, en la segona, tot just en el minut 2, Marc Medina va caçar una passada a l’esquena de la defensa de Pitu per superar el porter Casamayor i marcar el 0-1. Amb aquest resultat, el Santfeliuenc va agafar la batuta del joc, però el perill només va arribar en un parell de córners gairebé consecutius abans d’arribar al minut 10. El Llagostera, per la seva banda, trenava ràpides transicions en atac i Pitu va tenir el segon gol a les seves botes després d’un contraatac conduït per Medina (21’). Una mica abans, en el minut 16, Sascha també va fer lluir-se el porter local amb una rematada de cap en la sortida d’un córner.

El guió en la segona part va variar força i el Santfeliuenc, més enllà de tenir la possessió de la pilota, també va tancar els espais per evitar els contraatacs. Això va gairebé anul·lar els d’Oriol Alsina en la parcel·la ofensiva i el Llagostera ho va passar malament en defensa fins al xiulet final.

Marcos no ho pot fer tot

La insistència local va topar diverses vegades amb una nova gran actuació de Marcos. El porter llagosterenc va ser decisiu per primer cop en el minut 59, quan va rebutjar una volea des de l’interior de l’àrea. Deu minuts després, una mà seva va impedir que Sani empatés amb un xut a escassos metres de la línia de gol. Amb el Santfeliuenc bolcat a l’atac, una centrada des de l’esquerra va quedar morta a l’àrea. Marcos, un cop més, va rebutjar en primera instància, però Èric, atent, va posar la punta de la bota i va rescatar un punt prou merescut pels locals.

L’empat no és just. Hauríem pogut encarrilar el partit en la primera part si haguéssim aprofitat totes les ocasions que hem generat
Encaixar gols en l’afegit en dos partits seguits afecta, però ja hem de pensar en el proper rival