2a divisió FEF

El Badalona atura el cop

Entrega. El tècnic Juanjo García debuta amb els escapulats posant fi a la ratxa de tres derrotes consecutives que arrossegava l’equip

TEROL 0 BADALONA 0

TEROL:Valera, De la Mata, Aspas, Cabetas, Durán, Bikoro, Pablo Gallego (Pelaez, 55’), Iñaki, Hamza (Llorente, 76’), Leira (Becerra, 55’) i Franco.BADALONA:Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Valentín; Nana; Robert Simón (Escudero, 89’), Iván Agudo, Boniquet (Marc Carbó, 65’); Natalio (Moha, 79’) i Chacopino.ÀRBITRE:Cambronero González.T.G.:als locals Boniquet, Chaco i Carbó; als visitants De la Mata, Franco, Bikoro, Durán, Llorente i Iñaki

El Badalona no aixeca el vol en la taula classificatòria i va ser incapaç de guanyar el cuer de la categoria però almenys va posar fi a una ratxa molt negativa de resultats. Els escapulats van empatar a zero en el debut de Juanjo García, que ahir va ser a la grada perquè no tenia tramitada la fitxa, i que va servir per aturar les tres derrotes consecutives que van provocar la destitució de Calderé.

El Badalona va mostrar entrega però no va gaudir de gaires oportunitats. El Terol va començar portant el pes de l’enfrontament i, de fet, va enviar un xut al pal. Aleshores, va arribar la reacció escapulada que es va apropar a Valera sense ocasions clares. En el segon temps, Natalio i Iván Agudo van disposar de les oportunitats més interessants però no van estar encertats davant de porteria. Tampoc ho va estar el Terol que, per mitjà de Franco, va provocar l’apropament més clar de l’enfrontament. Aleshores va aparèixer Morales per assegurar el punt per als escapulats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)