Reus

El Reus, expulsat durant tres anys

2a divisió A. El jutge de disciplina social de la Lliga confirma l’exclusió de l’equip roig-i-negre i una multa de 250.000 euros

El jutge de disciplina social de la Lliga ha resolt l’expedient obert al Reus pels impagaments i els retards sancionant el club roig-i-negre amb l’expulsió de la competició des d’ara i durant tres anys, a més d’una multa de 250.000 euros. De res ha servit, per tant, la venda del club de Joan Oliver als inversors nord-americans Kurt Onolfo i Russell Platt, ja que la resolució del jutge assegura que l’operació, encara que sigui positiva, no té cap efecte sobre les faltes ja comeses pel club. El jutge, a més, considera els fets molt greus i té en compte la reincidència d’un Reus que la temporada passada ja va patir endarreriments en el els pagaments dels sous.

Els nous propietaris tenen previst presentar recursos al Tribunal Administratiu de l’Esport –tenen quinze per fer-ho– per intentar modificar la sanció, que no ha estat la més alta que podia rebre el club roig-i-negre, que s’exposava a cinc anys sense jugar en les categories professionals. És la primera vegada des que es va fundar la LFP que un equip és expulsat de la competició a mitja lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)