3a divisió FEF

Pol Tarrenchs, de Palamós a Figueres

3a divisió. El lateral, una vella aspiració de la Unió, s’incorpora al club figuerenc després de destacar a les files del Palamós

Després de les sortides de diversos jugadors en les darreres setmanes –Dan Coll, Pimentel i Carles Puig–, el Figueres va lligar dimarts el primer reforç per encarar la part decisiva de la temporada. Es tracta de Pol Tarrenchs, un lateral amb projecció ofensiva de 22 anys que aquest curs ha tingut un paper molt destacat en el Palamós, de primera catalana. De fet, a les ordres del tècnic Javi Salamero –amb qui ja havia coincidit el curs passat a Llagostera,on va alternar protagonisme en el filial i aparicions amb el primer equip a 2a B–, Tarrenchs havia jugat 17 partits i havia fet un gol. El nou jugador de la Unió ja havia interessat el club figuerenc en anteriors temporades i serà ara quan farà el pas cap a l’Alt Empordà per competir en la tercera divisió.

Pepu Soler, en l’agenda

Amb l’arribada de Tarrenchs, el tècnic del Figueres Joan Esteva veu com la seva plantilla, molt curta a causa de les baixes i les lesions, guanya un efectiu. L’àrea esportiva de Vilatenim també s’ha interessat per un altre nom destacat del Palamós com és el seu golejador, Pepu Soler, autor de 19 gols en 18 partits a la primera catalana. En les últimes hores del mercat, el Figueres pot mirar de fer un últim esforç per ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)