Nàstic

L’enèsim partit clau

Nàstic. Els grana afronten un altre duel amb la pressió de derrotar un rival directe, l’equip que marca la zona de permanència, per agafar oxigen i no continuar enfonsats en l’última posició

El Nàstic, amb l’aigua fins al coll, continua transitant com pot per un tram de competició contra rivals que poden acabar d’enfonsar-lo. Un d’ells és el que visita aquesta tarda, el Rayo Majadahonda, precisament l’equip que marca la zona de permanència amb sis punts més que el Nàstic. Les matemàtiques, sempre tan fredes, són claríssimes. La derrota allunyaria el Nàstic de la superfície i la victòria li donaria molt oxigen. Els madrilenys, nous a la categoria, van començar força bé la competició, però ara fa nou partits que no guanyen, coincidint amb la tornada al seu estadi del Cerro del Espino després d’haver tingut com a llar provisional el Wanda Metropolitano.

Al Nàstic, però, poc li importen la trajectòria i els condicionants del rival. Prou feina té el tècnic, Enrique Martín, a conjuntar un equip que en el mercat d’hivern ha viscut una autèntica revolució. Com que són fitxatges d’urgència, Enrique Martín no triga gens a posar-los a competir –Pipa, Villanueva, Thioune, Barrada, Sadik i Noguera ja han tingut minuts, i en continuaran tenint–, tot i que en principi és aviat per als últims reforços, incorporats dijous.

Per a la visita d’avui al camp del Rayo Majadahonda, Enrique Martín té, precisament, la baixa d’un dels reforços, el sancionat Thioune, que podria fer que Abdel Barrada debutés com a titular. En principi, el tècnic navarrès tornarà a confiar en el sistema de tres centrals de l’empat contra Las Palmas de l’última jornada. Per sobre de tot, el que necessita el Nàstic és millorar en atac, ja que fa tres partits que no marca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)