Reus

Desestimada la suspensió cautelar sobre l’expulsió

Reus. Els roig-i-negres havien demanat al Tribunal d’Arbitratge que els deixés competir mentre decidia sobre la sanció, però li ha estat denegat

Tot fa pensar que no hi haurà marxa enrere en l’exclusió del Reus de la segona divisió. Una de les possibilitats per continuar competint que tenia el conjunt roig-i-negre era que el Tribunal d’Arbitratge Esportiu acceptés, almenys, la suspensió cautelar sobre la sanció imposada per la Lliga, però no ha estat així. El TAD va decidir en contra i d’aquesta manera s’esgota una de les opcions que el conjunt roig-i-negre tenia a sobre de la taula.

Dimecres passat el Reus va apel·lar al Tribunal d’Arbitratge contra la decisió del jutge social de la Lliga d’imposar-li una sanció que el deixa tres anys sense poder competir en el futbol professional espanyol amb una multa de 250.000 euros. En aquesta apel·lació, els roig-i-negres també van demanar que mentre el TAD decidia s’aixequés la sanció i pogués competir igualment. El TAD ahir va resoldre contra els interessos dels roig-i-negres denegant la suspensió cautelar. Aquest fet no suposa encara que el Tribunal d’Arbitratge no accepti l’apel·lació del Reus, però ja dona una pista sobre el parer del TAD respecte a la decisió del jutge de la Lliga. Per tant, tot fa pensar que el Tribunal d’Arbitratge no donarà la raó als roig-i-negres, de manera que a l’entitat només li quedarà la possibilitat d’apel·lar contra aquesta decisió a la justícia ordinària. “El club [...] continuarà treballant per preservar els seus drets i revertir aquesta injusta sanció”, va dir en un comunicat.

AQUESTA SETMANA

Dimecres passat el Reus va apel·lar al TAD contra la decisió del jutge social de la Lliga

AHIR

De moment, només li ha estat denegada la suspensió cautelar sobre l’expulsió

FUTUR

Si el TAD resol en contra de l’apel·lació, només quedarà la justícia ordinària
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)