3a divisió FEF

Un pas més després de competir

3a divisió. El Figueres, que encadena quatre empats, visita un dels terrenys de joc més complicats de la lliga, el del Prat (12 h). Els de Joan Esteva tenen clar que els cal més eficàcia al davant per convertir els duels igualats en victòries

El Figueres competeix però no guanya, i el fet de no sumar de tres en tres ha provocat que la Unió hagi quedat encallada en la zona mitjana-baixa de la taula. Ara mateix els de Joan Esteva sumen quatre empats consecutius i aquest 2019 encara no han pogut celebrar cap victòria: “L’equip té un bon nivell, però ens està penalitzant massa no marcar les diferències en moments puntuals. Ens falta fer aquest pas endavant”, indica el tècnic Joan Esteva. L’escenari on el Figueres intentarà reconciliar-se amb el triomf no és gens fàcil, ja que és el camp del Prat. Al Sagnier només hi ha guanyat el Granollers i el bloc potablava destaca per la seva solidesa defensiva: “És un rival amb un potencial enorme, molt físic i amb unes xifres defensives molt bones. Nosaltres ens hem de centrar en la nostra feina i tenim clar que contra altres equips de la zona alta hem tingut capacitat per a fer bons partits.” El Figueres té ara un marge de seguretat de set punts respecte als llocs de descens.

Per al duel d’aquest migdia, la Unió no podrà comptar amb Èric Vilanova ni Èric Torres, tots dos lesionats. Joan Pons és a la recta final de la seva recuperació, un cop superada la lesió al genoll.

LA PRÈVIA

El Prat és un rival amb un potencial enorme, amb un joc molt físic i amb unes xifres defensives molt bones
L’equip està bé, però li falta marcar la diferència en moments puntuals dels enfrontaments
Joan Esteva
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)