Empat d’emocions a Ca n’Anglada

Igualada. El San Cristóbal desapareix en la segona meitat i el Martinenc se n’aprofita

SAN CRISTÓBAL 3 MARTINENC 3

SAN CRISTÓBAL:Dani Lledó, Prado, Chechu, Álex Alba, Cristian, Sergi Martínez, Brian Canalejo, Joan Muntada, Vilajosana (Tom, 67’), Cabrera (Kevin, 58’) i Mario.MARTINENC:Juanma, Ramon Suárez, Sosa, Kilian, Rovira, Eric, Joel (Felius, 89’), Javi Iglesias, Edgar, Iván i Édgar (Roland Garrós, 46’).GOLS:1-0 (3’) Mario. 1-1 (17’) Joel. 2-1 (30’) Prado. 3-1 (39’) Alex Alba. 3-2 (56’) Roland. 3-3 (78’) Kilian.ÀRBITRE:Ollé Llado.T.G.:als locals Cabrera i Alex Alba; als visitants Javi Iglesias i Édgar.PÚBLIC:uns 200 espectadors al Municipal de Ca N’Anglada.COMENTARI:El San Cristóbal i el Martinenc es van repartir els punts en un xoc vibrant. Els locals es van avançar en el marcador només començar el partit, en una badada dels visitants que va aprofitar Mario per posar l’1-0. El San Cristóbal va dominar tota la primera part. Els terrassencs es van sentir còmodes i, encara que, al minut 17, Joel va empatar el partit, van marxar al descans amb un 3-1 a favor gràcies als gols de Prado i Âlex Alba. A l’inici de la represa, el Martinenc va creure en les seves possibilitats i, amb un desaparegut San Cristóbal, al minut 56, Roland Garrós va retallar diferències i, més tard, al 78, Kilian empatava al partit.