2a divisió FEF

Respecte sense complexos

2a divisió B. L’Olot rep diumenge el Barça B en un moment dolç al municipal –quatre triomfs consecutius– i amb la convicció que pot jugar de tu a tu contra un rival que sempre vol la pilota

L’Olot rep aquest diumenge la visita del Barça B, un dels rivals més atractius del grup tercer, en un d’aquells partits que més poden motivar un futbolista. El conjunt de la Garrotxa tindrà al davant una oportunitat de calibrar forces davant un dels gegants que multiplica en molts aspectes la plantilla i el club olotí. Al camp, les forces s’igualen i en aquest aspecte els futbolistes dirigits per Raúl Garrido tenen la convicció de poder plantar cara al filial blaugrana. “Serà un partit bonic per jugar. L’afrontem amb molta il·lusió i amb la confiança que ens han donat les últimes victòries a casa [quatre de consecutives]. Sabem que vindrà gent i això ens fa tenir més ganes de competir, a més de l’al·licient de la classificació, ja que si guanyem avançarem una posició”, comenta un dels capitans de l’Olot, Hèctor Simón, que respecte a les possibilitats de guanyar de l’equip afegeix: “Tenim personalitat i, a banda de poder modificar algun aspecte defensiu segons el rival, sempre sortim a guanyar els tres punts. La nostra manera de mirar d’aconseguir-los és controlant les virtuts del rival, localitzant les debilitats però contrarestant-ho tot amb molta valentia, futbol i les nostres armes.”

Hèctor Simón és un gat vell competint a segona B (310 partits), un factor que, juntament amb altres companys a l’Olot, li atorga arguments per saber afrontar un duel contra un equip de les característiques del Barça B, amb joves talents cridats a ser estrelles, però sense l’experiència necessària en certs moments. “Tots sabem com juga el Barça B, el perfil de jugadors que tenen i les individualitats. Haurem de saber estar ben centrats, potser sense tenir tant protagonisme, però hi haurà moments en què a ells no els agradarà córrer darrere la pilota i haurem d’aparèixer nosaltres per aprofitar-ho”, explica el mig de Llançà, que té clar que rebran un Barça B ferit i perillós després d’encadenar dues derrotes en la lliga –tres en les darreres quatre jornades–. “Això els fa més perillosos perquè els nois tindran una mica més de pressió o obligació. La nostra filosofia, però, des del cos tècnic fins als jugadors, és no mirar la classificació del contrincant o els resultats de jornades enrere, així com tampoc les expectatives que poden tenir. Ens centrem en el dia a dia, entrenar-nos bé i afrontar els partits setmana a setmana”, diu el futbolista, preparat per veure’s les cares amb les estrelles emergents.

EL PROTAGONISTA

La nostra manera d’aconseguir el triomf és controlant les virtuts del rival i localitzant les seves debilitats amb molta valentia i futbol
Hi haurà moments en què a ells no els agradarà córrer darrere la pilota i haurem d’aparèixer
Hèctor Simón
Migcampista de l’Olot

Hèctor és el jugador amb més partits a 2a B amb l’Olot

Hèctor Simón es va convertir fa escasses setmanes en el futbolista que més partits ha disputat defensant la samarreta de l’Olot a la categoria de bronze. Amb 127 enfrontaments, el migcampista de Llançà va superar el jugador amb més duels fins aquest curs, Uri Santos (122). Hèctor Simón va arribar a l’Olot l’estiu del 2014 procedent de l’Oviedo. Tot i baixar a tercera el curs 2015/16, l’empordanès es va quedar a l’equip apostant pel projecte i la filosofia dels de la Garrotxa, una aposta que va tenir el premi de l’ascens el curs següent, i Hèctor Simón va ser un dels pals de paller de l’equip, rol que ha mantingut de nou amb l’equip a segona B i durant la bona trajectòria recent amb Raúl Garrido a la banqueta olotina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)