Territorial

El Girona, amb la motivació de fer la guitza al líder de la lliga

D. d’honor juv. Els gironins reben un Espanyol (16 h) que camina amb pas ferm

Situat en la zona mitjana de la classificació, el Girona afronta la recta final del curs amb la voluntat de créixer el màxim possible al terreny de joc i a la taula classificatòria i amb la responsabilitat de poder ser un dels jutges per decidir el campió. Si la setmana passada els d’Àlex Marsal van prendre dos punts (2-2) i moltes possibilitats d’aspirar al títol al Saragossa, avui (16 h) els gironins reben a casa el líder, un Espanyol que camina amb pas ferm al capdavant de la classificació. L’equip gironí mirarà de donar continuïtat al bon joc que va mostrar en el tram final del partit a Saragossa, i l’ambició és obtenir una victòria que es resisteix de fa tres partits.

L’equip periquito segur que arriba a Girona amb els cinc sentits activats, perquè en la primera volta l’entitat de Montilivi va ser capaç de quedar-se amb els tres punts amb un triomf per 0-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)