Girona

Eusebio: “Hem d’intentar aprofitar cada oportunitat”

Eusebio Sacristán ha perdut els nou partits de lliga que, com a entrenador, s’ha enfrontat al Real Madrid. El Girona, a més, arriba demà al Santiago Bernabéu (12h) en plena davallada, després de deu jornades sense guanyar (4 punts de 30). “Les dificultats són clares, contra un rival en molt bona dinàmica, però hem d’intentar aprofitar cada oportunitat que tenim. I amb aquesta mentalitat hem treballat aquesta setmana”, ha explicat Eusebio Sacristán. El Girona està pendent del Rayo-Atlético, tot i que el tècnic ho relativitza: “És inevitable mirar resultats, però el que ens serveix és pensar en el que fem i hem de fer nosaltres. A començar a fer punts i pujar en la classificació”.

Patrick Roberts, lesionat des de feia dos mesos i mig, és la gran novetat de la convocatòria, tot i que Eusebio ja ha avançat que no el veu preparat encara per ser titular. També torna Carles Planas, i Eusebio s’endú tres porters. Bernardo, sancionat, i Borja, Doumbia, Muniesa, Aday i Mojica, lesionats, són baixa.

La convocatòria

Bounou, Iraizoz, Suárez; Ramalho, Alcalá, Juanpe, Carles Planas, Raúl García, Porro, Valery, Granell, Pere Pons, Douglas Luiz, Aleix Garcia, Paik, Portu, Roberts, Stuani i Choco Lozano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)