3a divisió FEF

Un forat que volen reduir

3a divisió. L’Horta visitarà el Terrassa amb l’objectiu de minimitzar la distància que el separa de la quarta posició, ocupada pels egarencs

Tres punts no son res, però nou ja comencen a ser una distància insalvable. En aquesta dicotomia es veuran les cares, demà a la tarda, el Terrassa i l’Horta, en un duel en què el resultat del qual pot marcar el futur de la lluita per la quarta posició, la darrera que dona accés a jugar la promoció d’ascens.

La bona ratxa dels Terrassa –tres mesos i mig sense perdre– havia permès als de Cristian Garcia obrir cert forat amb els seus perseguidors, però la seva ensopegada davant el Sant Andreu va obrir una escletxa a l’esperança per la resta d’aspirants. Entre ells l’Horta, que ja ha deixat enrere l’etiqueta d’equip sorpresa per convertir-se en un ferm candidat; ho serà, sobretot, si aconsegueix el triomf a l’Olímpic, un fet que més enllà dels tres punts li donaria també el goal average amb un rival directe. Pel que fa a les baixes, els egarencs no podran comptar amb Jonatan Toledo, per sanció, i tenen el dubte del central Pallàs, mentre que a l’altra banda, Nacho Castro podria fer jugar, si ho desitja, el jove Gerard Nolla, que, des de la jornada 4, només ha pogut jugar tres minuts a causa de les lesions.

Un ull posat en aquest duel hi tindrà l’Europa, cinquè classificat i que aquesta setmana descansa, així com la resta d’equips que aspiren a què una derrota del Terrassa els hi obri la porta del play-off. El Vilafranca, per exemple, que després de dues derrotes seguides només li val el triomf, s’enfrontarà a la Fundació Grama en una situació encara més dramàtica. Els colomencs no han pogut redreçar el rumb ni amb l’arribada de Toni Romero a la banqueta i ja tenen la salvació a set punts.

El lideratge

Amb la tranquil·litat que dóna saber que aquesta lluita encara els hi queda una mica lluny i sabuda la derrota del Llagostera avui, l’Hospitalet i el Prat hauran de superar dos desplaçament complicats per seguir fent camí en la seva lluita pel campionat de lliga. Els de Xavi Molist ja fa quatre jornades que son líders i es podrien consolidar encara més en la primera posició vencent el filial grana, que, tot i la seva irregularitat i les tres jornades sense guanyar, té uns números prou bons jugant a casa. Per la seva banda, el Prat visita el San Cristóbal i en cas de guanyar assaltarà la segona posició.

FE. Grama-Vilafranca 11:45 h
Can Peixauet
Pobla de Maf.-L’Hospi 12 h
Municipal
Granollers-Cerdanyola 12 h
Municipal
San Cristóbal-Prat 12 h
Ca n’Anglada
Reus B-Martinenc 12 h
Municipal Reus
Santboià-Figueres 12 h
Joan Baptista Milà
Sants-Castelldefels 12:15 h
L’Energia
Terrassa-Horta 17 h
Olímpic

Una volta sense guanyar

El Martinenc visitarà demà al matí el Reus B en un duel que serà especial per dues raons. Per una banda, perquè es juga al municipal de Reus, un estadi que fins fa menys d’un mes acollia partits de la divisió de plata; per l’altra, perquè el filial roig-i-negre és un conjunt que porta bons records al Martinenc. De fet, els únics bons records del curs. Els barcelonins van aconseguir la seva única victòria de la temporada ara fa una volta contra el Reus B i aspiren, després de quatre empats consecutius, a repetir la gesta. En cas de sumar els tres punts, els de Manel Moya podrien sortir de la darrera posició de la taula si el Santboià perd contra el Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)