Nàstic

El Nàstic pesca un punt a Riazor (1-1)

2a divisió A. El Deportivo domina, marca primer i pot sentenciar, però els grana empaten gràcies a Luis Suárez (83’)

El Nàstic ha empatat aquesta tarda al camp del Deportivo en un partit dominat pels locals, que han marcat primer i que han tingut ocasions per fer el segon, però en què els tarragonins han salvat un punt gràcies a un gol de Luis Suárez al minut 83.

El Deportivo ha dominat des del primer minut davant un Nàstic ben posat però al qual la pilota li durava poc. Quique González, sol dins l’àrea i amb el porter Bernabé descol·locat, ha tingut el primer gol, però ha rematat desviat. En el tram final de la primera meitat, el Nàstic s’ha estirat una mica, la qual cosa li ha permès treure’s una mica de sobre el domini dels locals.

En la segona part, però, el Deportivo ha tornat a intensificar el control del joc i no ha trigat gens a trobar premi. Edu Expósito ha rebut una bona pilota dins l’àrea, s’ha regirat i ha sorprès Bernabé amb un bon xut al pal llarg. En la fase següent, el Deportivo ha continuat dominant el joc i ha pogut fer el segon gol. L’ha salvat Bernabé, molt encertat, en les accions de Quique González i Fede Cartabia. Poc després, Salva Ferrer ha interceptat un xut de Santos que anava dins. El Deportivo ha perdonat, i el Nàstic ha fet l’empat, en una assistència del debutant José Kanté a Luis Suárez, que no ha fallat. Després, hi ha hagut temps perquè el Deportivo enviés una pilota al travesser i perquè el visitant Pipa, sol, fallés el gol de la victòria dels grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)