2a divisió FEF

Tres punts per mirar cap amunt

2a divisió B. L’Olot i el Barça B disputen l’únic duel entre catalans de la jornada amb la sisena plaça en joc i la possibilitat d’apropar-se a la zona de promoció d’ascens

Tots dos equips eren una incògnita a principi de curs, però després d’una primera meitat de temporada prou bona, a l’Olot i, sobretot, al Barça B només els hi queda fer un pas endavant per mirar d’entrar en la lluita per la promoció d’ascens a segona A. I en el duel de demà a la tarda al municipale la capital de la Garrotxa (17 h), qui guanyi podria quedar ben a prop de la zona de privilegi.

Els blaugrana ja de per si estan cridats a lluitar sempre per ascendir a la divisió de plata, però amb un equip molt renovat i eminentment jove, no era tan clar que poguessin aguantar el ritme dels conjunts capdavanters. El cert, però, és que més enllà dels alts i baixos que pateixen els equips més inexperts, els de Garcia Pimienta sempre han estat en posicions de promoció o ben a la vora però, després de dues derrotes inesperades, saben que no poden tornar a fallar si no volen quedar despenjats de la lluita. “L’Olot està en un gran moment, sobretot a casa. És un rival valent que sap molt bé el què ha de fer i si no estem al 100% serà impossible guanyar”, ha dit en la prèvia el tècnic blaugrana, conscient que els de la Garrotxa sumen quatre victòries seguides com a locals. “No miro si el Barça B és el sisè classificat, sinó com juga, què fa i com podem fer-li mal o protegir-nos de les seves virtuts. Competirem contra un equip que és molt bo, amb jugadors escollits. Hem d’estar molt bé per tenir possibilitats”, ha dit, per la seva banda, Raúl Garrido, el tècnic d’un Olot que, en cas de victòria, superarà els blaugrana en la classificació.

El punt d’inflexió

Tot i que per sobre en la classificació, situat en la quarta posició, el Lleida viu un moment d’allò més difícil després de sis jornades sense guanyar. L’estrena de Joan Carles Oliva es va saldar amb l’empat al camp d’un rival directe, el Cornellà, però sumar la primera victòria de 2019 ja és més que una necessitat imperiosa. Els de la terra ferma reben el filial del Llevant i són ben conscients que una nova ensopegada els podria deixar en una situació crítica, sobretot pel què fa l’aspecte anímic.

Pel que fa a la resta de conjunts catalans, el Peralada rep l’Ontinyent en una autèntica final en la zona baixa de la taula, l’Espanyol B visita el camp de l’Eixea, el Badalona rep el València Mestalla i el Sabadell té una nova revàlida contra el fins ahir líder, el filial del Vila-real.

Peralada-Ontinyent 12 h
Muncipal
Eixea-Espanyol B 12 h
Municipal
Olot-Barça B 17 h
Municipal
Sabadell -Vila-real B 17 h
Nova Creu Alta
Alcoià-Ebre 17 h
El Collao
Lleida-At. Llevant 17 h
Camp d’Esports
Badalona-València M. 17 h
Muncipal
Castelló-Terol 17:15 h
Castàlia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)