3a divisió FEF

La crisi no s’atura

3a divisió. El Figueres perd al camp del Santboià i allarga fins a nou les jornades sense guanyar un partit

Santboià 1 Figueres 0

SANTBOIÀ:Rafa Leva, Caba, Max Llovera, Àlex Ruiz, Borges, Víctor (José Javier, 57’), Castellano, Carlos González, Hervias, Juanlu (Guillermo Torres, 85’) i Escamilla (Dani Martínez, 77’).FIGUERES:Aroca, Espuña, Canal, Sergi Romero, Subi, Ritxi, Tena, Èric Vilanova (Pol Tarrenchs, 67’), Marc Gelmà (Sergio Álvarez 71’), Xavi Ferrón i Álvaro (Víctor Valverde, 72’).GOLS:1-0 (61’) Borges.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:a Víctor i Hervías, del Santboià, i a Vilanova, Gelmà, Espuña, Álvarez, Canal, Aroca i Ritxi del Figueres.T.V.:Directa a Ferrón (29’) del Figueres.

El Figueres no troba la manera de trencar la mala dinàmica que l’ha portat a encadenar nou jornades sense guanyar. Ahir, la Unió va caure al camp del penúltim classificat, el Santboià, en un duel en què va jugar durant una hora amb inferioritat numèrica. Els figuerencs no van arrencar bé el partit, i l’equip local, conscient que esgota les últimes oportunitats d’aferrar-se a la permanència, va sortir amb més força. Castellano i Juanlu van avisar amb dues rematades per part del Santboià, mentre que els de l’Alt Empordà no es van treure la son de les orelles fins al minut 21, amb la primera ocasió protagonitzada per Ritxi.

La situació es va complicar de valent a la mitja hora de partit, quan Ferrón va rebre una rigorosa vermella directa per haver protestat una falta que havia rebut i que va ser castigada pel col·legiat. Malgrat la inferioritat numèrica, els de Joan Esteva van desplegar el seu millor joc en el tram final de la primera part i l’inici de la segona. De nou Ritxi (41’) i Álvaro (49’) van ser els jugadors més incisius del Figueres.

Un gol i poc més

Amb el partit molt obert, el Santboià va aconseguir marcar en una ràpida transició per l’esquerra que Borges va finalitzar amb un cop de cap (61’). Amb l’avantatge local i amb el Figueres amb les forces justes després de molts minuts amb deu futbolistes, el Figueres va perseguir l’empat fins al final. Álvaro i Sergio Álvarez van tenir a prop la igualada, però la manca d’encert en els metres finals continua sent la tònica dominant de la Unió en aquest tram de la temporada. El Santboià va adormir el partit i es va quedar els tres punts.

ELS VESTIDORS

L’inici no ha sigut bo i una expulsió mai ajuda. Tot i així hem tingut ocasions fins al gol del Santboià. Després han refredat molt el partit
Tenim un dèficit important de gol. La situació és difícil però hi creiem i segur que ens aixecarem
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)