2a divisió FEF

L’Olot empata contra el Barça B (1-1)

2a divisió B. Un gol de Carles Mas en l’afegit li atorga un puntàs al conjunt de la Garrotxa. Merveil havia avançat als blaugrana (66’) però en el tram final, els olotins han pressionat de valent

L’Olot ha empatat a un gol contra el Barça B. Una diana en el temps afegit de Carles Mas ha donat un gran punt als de la Garrotxa, que han pressionat de valent al conjunt blaugrana després d’encaixar un gol de Merveil (66’).

En la primera part, el Barça B s’ha fet amb el control de la possessió tot i que ha estat l’Olot qui ha avisat primer amb una rematada des de la frontal de Guzmán i una posterior de Marc Mas després del refús del porter (5’). Després de l’avís olotí, el filial blaugrana ha començat a carburar i a través de Miranda, Merveil i Abel Ruiz han començat a generar perill. Les més clares les han tingut Mingueza, que ha fet intervenir a Ginard després de pentinar al primer pal un corner (20’). Gairebé a la mitja hora, Abel Ruiz ha estat a punt d’aprofitar un refús a dins de l’àrea i el mateix davanter, després de combinar amb Merveil, ha tingut una nova ocasió.

Abans del descans, Carles Mas ha pogut avançar l’Olot amb una rematada amb el cap al segon pal després d’una centrada de Blázquez (39’), l’última ocasió de la primera part.

En la segona meitat, la tònica no ha canviat i el Barça B ha creat sempre més sensació de perill. La insistència blaugrana ha trobar el premi del gol en el 66, quan Abel Ruiz, que havia desaprofitar dues ocasions prèvies, ha fet la centrada al cor de l’àrea. En primera instància McGuane no ha pogut rematar però en el segon pal, Merveil, després de controlar sol, ha superat Ginard.

En el tram final, l’Olot ha pressionat de valent tot i jugar amb un home menys per l’expulsió de Guzmán i ha fet endarrerir al filial culer, fins que en el 91’ Carles Mas ha aprofitat una errada d’Ezquieta, que no ha sabut blocar una esfèrica, per afusellar la porteria visitant i rescatar un punt d’or i treballat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)