Girona

Santiago Solari

Entrenador del Real Madrid

“Ens ha faltat lucidesa per marcar un altre gol”

Santiago Hernán Solari assistia resignat davant dels mitjans, al final d’un partit en què el seu equip havia deixat escapar tres punts que el situen a nou del Barça i a dos de l’Atlético. “Se’ns escapen punts molt importants després que els nostres rivals hagin guanyat els seus partits. Ara els tenim més lluny, això és així”, va manifestar el preparador que, no obstant, no es rendeix. “La lliga no està perduda, en absolut. Hem de posar-nos drets ràpid i seguir. Queden molts partits i seguirem lluitant pels tres títols”, va explicar l’entrenador del Real Madrid, després de veure tallada una ratxa de cinc jornades consecutives guanyant. “Veníem d’un tragí molt dur, embalats, amb moltes victòries, i hem pagat una mica aquest esforç”, va justificar.

L’argentí va oferir la seva anàlisi de l’enfrontament i va lamentar no haver aprofitat els moments en què van ser superiors al Girona. “No hem aconseguit ser prou profunds per definir-los al primer temps, quan hem estat dominadors. Ens ha faltat lucidesa per marcar un altre gol i després en el segon temps ens ha costat, sobretot a la primera mitja hora, i això ens ha costat el partit”, va explicar. “El Girona ha fet una molt bona segona part. Molt seriosa, amb una molt bona pressió i fent-nos mal cada vegada que sortien a l’atac i ens han marcat dues vegades”, va afegir. “El rival fa la seva feina i l’ha fet molt bé, no ha marxat del partit quan els hem dominat i han estat contundents en la segona part”, va indicar.

LA LLIGA

“La lliga no està perduda, en absolut. Hem de posar-nos drets ràpid i seguir”

EL GIRONA

“Ha fet una segona part molt seriosa, amb una bona pressió i fent-nos mal quan sortien”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)