Territorial

Punt d’orgull contra el líder

Div. d’honor juvenil. El Girona aixeca un 0-2 en contra i empata contra un Espanyol que veu com se li complica el lideratge de la lliga

Girona 2 espanyol 2

GIRONA:Torra, Àngel (Joel, 66’), Manel, Resta, Aitor (Richmon, 81’), Miguel (Unai, 69’), Pep (Peña, 55’), Tortosa, Oussama, Pau Víctor i Duba.ESPANYOL:Àngel, Brossa, Carmona, Víctor, Pérez, Dani, Sergi (Guillem, 35’), Roger, Gómez (Max, 82’), Òscar Coll i Jofre (Barri, 88’).GOLS:0-1 (4’) Roger. 0-2 (25’) Jofre. 1-2 (26’) Oussama. 2-2 (92’) Oussama.ÀRBITRE:Muñoz Vaquero.T.G.:AAitor i Oussama, del Girona, i a Dani i Jofre de l’Espanyol.

Dues errades en zona compromesa van permetre a l’Espanyol situar un 0-2 al marcador que complicava i molt les coses als d’Àlex Marsal. La clau, però, va ser que, un minut després d’encaixar el segon gol, Oussama també va saber castigar un error del porter periquito, va marcar l’1-2 i va tornar a col·locar els gironins en la lluita pels punts (26’).

A partir d’aquest moment, el juvenil del Girona va disputar els seus millors minuts al terreny de joc i Pau Víctor, en dues ocasions, va tenir a prop l’empat abans del descans.

Després de la represa, van passar poques coses, ja que l’Espanyol va centrar el seu joc al mig del camp i va topar amb un Girona ben col·locat en defensa i que esperava la seva oportunitat. Els darrers minuts, els locals van insistir penjant més pilotes a l’àrea, i una va acabar en córner. La defensa de l’Espanyol no va saber rebutjar el servei de cantonada i Oussama, de nou viu a l’àrea, va endreçar l’esfèrica marcant el 2-2.