Girona

Juanpe i Borja, els que han jugat més partits a primera

En el curs del debut del Girona a primera, Machín va alinear un total de 25 futbolistes. La família de jugadors que han vestit la samarreta de l’equip de Montilivi a l’elit s’ha ampliat fins als 31 perquè, tot i que Eusebio va començar només amb dues cares noves (Roberts i Doumbia), el tècnic n’ha acabat fent jugar quatre més: tres del filial (Pedro Porro, que ja és de la primera plantilla a tots els efectes; Valery, i Paik) i l’única alta del mercat d’hivern (Raúl García).

Més de 50 partits

El central Juanpe Ramírez i el mitjapunta Borja García són els futbolistes amb més actuacions a primera divisió amb la samarreta blanc-i-vermella. Tots dos n’han disputat 58, entre la temporada passada i l’actual. No deixa de ser curiós que sis jugadors més han superat el mig centenar de partits a l’elit, cosa que explica que els futbolistes intocables per a Machín ho són també per a Eusebio. És probable que en aquesta classificació de partits jugats hi hagués hagut un triple empat, però Bernardo s’ha quedat amb 56 partits perquè amb les expulsions contra el Barça i l’Osca no va poder jugar ni a Ipurua ni tampoc al Bernabéu. Els altres futbolistes amb més de 50 partits a les cames són el porter i el pitxitxi (Bounou i Stuani) i els dos jugadors gironins, Àlex Granell i Pere Pons.

Portu va ser el jugador amb més partits la temporada passada (37) i qui n’ha disputat més aquesta és Juanpe Ramírez (23).

EN UN CURS I MIG

Juanpe 58 partits
Borja García 58
Portu 57
Bernardo 56
Granell 55
Stuani 54
Bounou 52
Pere Pons 51
Aleix Garcia 42
Ramalho 40
Aday 40
Maffeo 33
Douglas Luiz 30
Mojica 30
Choco Lozano 29
Muniesa 24
Porro 22
Alcalá 21
Timor 19
Olunga 14
Iraizoz 12
Kayode 12
Patrick Roberts 10
Valery 10
Doumbia 9
Carles Planas 9
Raúl García 3
Kevin Soni 2
Eloi Amagat 2
Marlos Moreno 2
Paik 2
El Girona ha alineat un total de 31 futbolistes a primera divisió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)