Girona

“El partit contra la Real Sociedad és l’inici d’una setmana clau”

Girona. El davanter Choco Lozano ha valorat què ha suposat pel vestidor la victòria contra el Real Madrid, el seu moment de joc i com afronta la plantilla el futur més immediat

Choco Lozano ha confirmat aquest migdia davant dels mitjans de comunicació que la victòria per 1-2 al Santiago Bernabéu ha suposat tota una injecció de confiança per a la plantilla gironina: “L’equip va poder comprovar que té tota la capacitat per poder competir a primera divisió i contra qualsevol rival. És un pas endavant en la moral de l’equip que ens ha de permetre afrontar de manera més positiva els propers duels”.

En aquest sentit, l’atacant hondureny ha destacat que l’atapeït calendari de la setmana que ve –dilluns jugaran a casa contra la Real Sociedad i divendres ho faran al camp del Rayo Vallecano–, tenen una gran importància de cara a l’objectiu de caminar cap a la permanència: “És una setmana clau. A casa hem de fer-nos forts. El curs passat va ser molt important no deixar escapar punts a Montilivi, i enguany no estem aconseguint. Al camp del Rayo també seria molt important sumar algun punt”.

De revulsiu

Lozano va entrar al terreny de joc del Bernabéu al descans i amb ell a sobre del verd la imatge del Girona va millorar: “Sempre és important participar i sobretot poder ajudar a l’equip. Crec que contra el Real Madrid ho vaig fer i estic content. Em vaig sentir molt bé , amb confiança, i espero que serveixi per retrobar el meu millor joc”.

En aquest sentit, l’ex del Barça B i el Tenerife ha reconegut que la utilització del sistema 4-1-4-1 el beneficia: “Sempre he jugat amb una línia de quatre al darrera i jo fent de punta o mitja punta. La meva voluntat per sobre de tot és que l’equip vagi bé i si pot ser amb més minuts meus, doncs millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)