Girona

Una final amb al·licients

Supercopa de Catalunya. La FCF reuneix el migcampista del Barça Carles Aleñá i el defensa del Girona Marc Muniesa, per explicar com afronten el duel del dia 6 de març a Sabadell

Amb un passat comú a la Masia del Barça però rivals en la supercopa de Catalunya que es jugarà el 6 de març a la Nova Creu Alta de Sabadell (18.45 h), el blaugrana Carles Aleñá i el gironí Marc Muniesa van ser els dos protagonistes escollits per la FCF per explicar com afronten el partit entre el Barcelona i el Girona. “Nosaltres tenim la sort de poder-la jugar cada any, i sempre és una competició que ens fa il·lusió. Són partits bonics i que també serveixen per remarcar la importància i el reconeixement del futbol català. Afrontem el duel amb moltes ganes i segur que es veurà un enfrontament molt disputat”, va remarcar Aleñá, mentre que des de la vessant gironina, Marc Muniesa va posar en relleu el fet d’estrenar-se en la supercopa de Catalunya: “És un al·licient més per a un club que en els últims anys està gaudint de molts reptes nous. Aquest curs, per exemple, hem demostrat que els reptes ens agraden, i ho hem fet bé en la copa, hem puntuat per primer cop al Camp Nou i hem guanyat al Santiago Bernabéu. La supercopa de Catalunya també ens motiva, i intentarem oferir una bona imatge i guanyar-la.”

Un escenari per brillar

La Nova Creu Alta acollirà un partit en què els dos futbolistes reconeixen que s’hi veuran “dos equips competitius però amb un paper important dels jugadors menys habituals en la lliga”. En aquest sentit, els joves futbolistes dels dos equips i també dels seus respectius filials poden trobar en la supercopa un gran escenari per començar a brillar.

També serà un bon al·licient veure duels individuals com el que es va encarregar de recordar Marc Muniesa: “M’agradaria enfrontar-me amb un bon company com és Sergi Roberto, ja que fins ara no ho he pogut fer.” Aleñá, per la seva banda, va comentar que enviarà alguns missatges a coneguts que té en el Girona per fer bullir una mica l’olla abans del duel. Aleñá va coincidir en les categories inferiors del Barça amb l’ara jugador del Peralada Èric Montes.

El Girona buscarà en aquesta supercopa de Catalunya afegir-se a un palmarès que encapçala el Barça amb dos títols aconseguits, en la primera edició i la temporada passada, i a l’Espanyol, que en té un.

ELS PROTAGONISTES

Són partits bonics i que també serveixen per remarcar la importància i el reconeixement del futbol català. Ens fa il·lusió jugar
Ens enfrontem a un Girona que s’estrena en aquesta supercopa, i també és un al·licient més
Carles Aleñá
migcampista del Barça
És un al·licient més per a un club que en els últims anys està gaudint de molts reptes nous. De moment ens està anant força bé
Jugarem els dos millors equips catalans de l’última temporada, i això és tot un orgull
Marc Muniesa
Defensa del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)