1a femenina

Recuperació urgent

1a divisió femenina. El Barça necessita redreçar el seu camí després de la dolorosa derrota contra el Huelva i l’eliminació a mans de l’Atlético

Tot no està perdut ni molt menys en la temporada pel Barça. El conjunt blaugrana ha passat la setmana més dura de la temporada caient eliminat en la copa contra l’Atlético i descavalcat de la lluita per la lliga després de perdre contra el Huelva. Però encara queden opcions matemàtiques per aconseguir el títol i també la Champions, d’aquí un mes, i l’equip de Lluís Cortés té quatre partits per recuperar el to i els ànims i, així, afrontar la competició continental amb les màximes garanties. Avui (13 h, Gol) tindrà la primera oportunitat de recuperar-se contra el Betis, quart classificat (37 punts, a 17 de les blaugrana).

“Després d’una setmana que ha estat dura, hem tingut dos dies de descans per descansar física i psicològicament i poder afrontar amb la màxima energia possible aquest partit”, explica el tècnic Lluís Cortés. “Contra el Betis no serà un partit fàcil perquè només han cedit dos partits a casa. Per tant hem d’estar preparades”. Andonova és baixa per una contusió al turmell esquerre, segons va anunciar el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)