2a divisió FEF

Una sequera que ha d’acabar

2a divisió B. L’Olot, que encadena sis partits sense vèncer a domicili i 569 minuts sense fer cap gol, vol trencar una vegada per totes la mala sèrie per continuar aspirant a una plaça de copa

L’Olot visita el municipal de Badalona (a les 17 h) amb l’objectiu de trencar els registres negatius que el persegueixen recentment quan juga a domicili. L’equip de la Garrotxa ha sumat tres punts dels darrers divuit en joc lluny de casa i encadena 569 minuts sense perforar la porteria rival, una xacra que li ha fet perdre pistonada en la lluita per apropar-se a la part noble i en la disputa d’una plaça de copa. Els bons registres a casa, però, permeten als olotins mantenir un marge confortable amb el descens directe, ara a la mateixa distància que el play-off d’ascens, vuit punts. “Hem de millorar i traslladar als partits a domicili els conceptes que dominem i ens han permès fer-nos forts a casa”, comenta l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, que respecte al rendiment del seu equip a fora, afegeix: “Quan jugues com a visitant en situacions concretes et sents més incòmode. Hem d’estar concentrats i endollats durant tots els minuts. Volem millorar i a Badalona tenim una oportunitat per fer-ho.”

El tècnic valencià, que només tindrà la baixa del sancionat Guzmán, a qui el comitè de competició va aplicar una suspensió de dos partits, lloa el bon moment del Badalona, que des del canvi a la banqueta de Ramon Calderé per Juanjo García ha sumat deu punts de dotze possibles: “Estan en fase de recuperació i amb la il·lusió d’estar deixant enrere la part baixa. Tenen una bona plantilla i amb jugadors experimentats a la categoria. El Badalona ha aconseguit regularitat canviant el sistema de joc i és un equip molt perillós”, analitza Raúl Garrido, conscient que si l’equip vol ser ambiciós, la millora en forma de resultats a fora és una obligació.

LA PRÈVIA

Hem de millorar i traslladar als partits a domicili tots els conceptes que dominem i ens han permès fer-nos forts al municipal
El Badalona té una bona plantilla amb jugadors molt experimentats en la categoria
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)