Nàstic

El Nàstic perd al Nou Estadi contra el Cadis (2-3)

2a divisió A. L’equip groc ha estat més efectiu que els tarragonins en un partit intens i obert

El Nàstic continua sense trobar la reacció imprescindible i aquesta tarda ha perdut a casa contra el Cadis, més efectiu en un partit tan descontrolat com entretingut (2-3).

El Cadis ha demostrat de seguida la fiabilitat del seu contracop en un passada llarga a Querol, que ha deixat la pilota d’esperó a per al xut potent de Machis (14’), que pocs minuts abans havia estat clau salvant una doble rematada de Querol i Salvi. La resposta del Nàstic també ha estat letal, amb una pilota robada per Kanté que Luis Suárez ha aprofitat per empatar (19’). En un partit igualat i intens, la sort s’ha aliat amb el Cadis en un gol en pròpia porteria de Kanté en un còrner (34’).

La segona part ha començat malament per al Nàstic, amb el tercer gol visitant, obra de Manu Vallejo en aprofitar un desajustament defensiu dels grana (51’). El Nàstic no ha trigat a reaccionar, amb un penal provocat i transformat per Kanté (56’). El partit ha continuat disputat i obert, amb més iniciativa per part d’un Nàstic que ha buscat l’empat fins al final, sense prou profunditat.