Nàstic

L’última esperança

2a divisió A. El Nàstic s’aferra a l’aparició de José Kanté, autor d’un gol i de dues assistències en els 115 minuts que ha disputat, per millorar els nefastos números d’atac i aspirar a la salvació

El Nàstic, cuer a sis punts de la zona de permanència, s’agafa a qualsevol millora per mantenir la fe en la salvació. L’última esperança és l’aparició d’un dels deu reforços d’hivern, José Kanté. El davanter vallesà va debutar en la segona meitat del partit al camp del Deportivo i va ser clau amb l’assistència del gol de l’empat. I, dissabte, va ser titular en el duel contra el Cadis, en què va ser l’autor del segon gol –un penal que ell mateix havia provocat– i de la passada del primer. Tot plegat, però, estèril pel 2-3 final per als andalusos. Sigui com sigui, les dues assistències i el gol en els 115 minuts disputats, a més de molta participació en el joc dels tarragonins, són un motiu per creure en la progressió d’un equip que presenta uns números ofensius nefastos –16 gols en 26 partits, i quatre jornades sense marcar abans del debut de Kanté– i que necessita resultats per aspirar a la permanència.

José Kanté, nascut fa 28 anys a Sabadell i que va passar pel juvenil del Nàstic, ha madurat els últims anys a Xipre i Polònia després destacar al Prat, a segona B, i ara torna al futbol català –cedit pel Legia de Varsòvia– amb ganes de reivindicar-se. S’ha entès de seguida amb Luis Suárez, el jugador que ha aprofitat les seves dues assistències per fer dos gols. El colombià és el màxim golejador grana, amb cinc, i espera fer més productiva la connexió amb Kanté, a la qual s’aferra l’afició tarragonina. De moment, però, Luis Suárez serà baixa dissabte al camp de l’Osasuna per sanció.

Que Kanté és ja important ho demostra el fet que Enrique Martín l’havia descartat per jugar contra el Cadis per unes molèsties, però finalment es va forçar la seva participació –provant-lo a última hora i comprovant que tenia bones sensacions– i va disputar quasi tot el partit. Molt actiu, va fer l’assistència a Luis Suárez, va tenir la mala sort de marcar el segon gol visitant en pròpia porta i va provocar i transformar un penal, a més de participar en la majoria d’accions d’atac.

EL PROTAGONISTA

Queda un vestidor dolgut, però n’hem de fer una lectura positiva. Els gols són errades i treballant es pot arreglar. La dinàmica és bona
Intento donar sempre el màxim. Em sento còmode en un equip que ataca i demostra ganes
José Kanté
davanter del nàstic

Dues baixes sensibles al Sadar

Enrique Martín no podrà comptar, per al proper partit, dissabte a la tarda al camp de l’Osasuna, amb dos dels seus futbolistes més importants. Per una banda, Luis Suárez, el golejador més en forma de l’equip, va veure contra el Cadis la cinquena targeta groga, de manera que té un partit de sanció. Uche, si està bé físicament, o Sadik, poden ocupar el seu lloc en punta. I, per altra banda, Imanol García, que no s’ha perdut ni un sol minut des que es va incorporar al Nàstic al novembre –omplint el buit del lesionat de llarga durada César Arzo–, no es pot enfrontar a l’Osasuna segons el contracte de cessió del club navarrès al tarragoní. Barrada podria ser titular al seu lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)