2a divisió FEF

Els relleus també són importants

2a divisió B. El Lleida queda fixat en la zona de promoció d’ascens gràcies als dos darrers triomfs. Contra el Mestalla, l’aportació dels jugadors de refresc va ser imprescindible

En el tram final de temporada, ara que s’acaba d’entrar en l’últim terç de competició, la profunditat de banqueta acaba fent la diferència. Que li ho preguntin al Lleida que torna a amenaçar al lideratge posicionant-se, de ple, en les posicions de promoció d’ascens. El conjunt blau ha aconseguit dues victòries consecutives, és tercer classificat amb quatre punts de diferència respecte el cinquè, i tot plegat gràcies al triomf de diumenge passat en què hi va tenir una importància capital els relleus arribats des de la banqueta.

Els blaus, doncs, tornen a somriure gràcies a l’embranzida que han agafat amb Oliva a la banqueta. El tècnic va tenir un paper clau en la darrera victòria perquè les substitucions li van donar un gran resultat. L’aportació de Fernando Cano, que tornava a reaparèixer després de la lesió, de Dongou i sobretot de Josep Calavera, autor de la diana del triomf, van ser clau en els darrers instants quan els lleidatans patien més. “És molt important per l’entrenador saber que té jugadors de refresc que saben què està passant en el terreny de joc”, reconeix el tècnic Joan Carles Oliva que celebra l’aportació dels seus homes de refresc: “És una molt bona notícia que l’equip tingui la intensitat que té i que els canvis la igualin o fins i tot la millorin”.

Calavera va rubricar la seva gran temporada amb un gol en l’última acció del partit que suposava el triomf per al Lleida: “No estic gaire acostumat”, explica el migcampista cedit pel Barça: “La victòria era molt important. Jo estic molt feliç però el més important era sumar els tres punts”. Ara, els blaus tenen dos partits consecutius a casa en els quals esperen fer el ple per pressionar el líder, l’Atlètic Balears que té quatre punts més. “En una lliga tan igualada, no hi ha gaires diferències entre jugar a casa o a fora però nosaltres intentem fer-nos més forts a casa”, va concloure Oliva.

La victòria suposa una destitució

El València va fer pública la destitució de l’entrenador del seu filial després de perdre contra el Lleida. Miguel Grau serà substituït per José María Sanz, integrant del cos tècnic del primer equip. El Mestalla és cuer amb 24 punts, a cinc de la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)