2a divisió FEF

Ja sonen les alarmes

2a divisió B. A tres punts del descens, els arlequinats necessiten aturar la sagnia per no veure’s compromès en la lluita més desagradable en el tram final de temporada

La sagnia del Sabadell no només no s’ha aturat si no que ha empitjorat les sensacions que ja arrossegava el conjunt arlequinat. Una victòria en els últims deu enfrontaments ha provocat que l’equip hagi variat el seu objectiu: a dotze de la promoció d’ascens i a tres del descens, l’únic que val ara és guanyar per no caure en el pou.

La mala dinàmica a domicili s’ha contagiat també en els partits de casa en què el Sabadell no ha pogut guanyar contra dos equips de la zona alta de la classificació (empats contra el Balears i el Vila-real B). Això ha quedat agreujat per les tres golejades que s’ha endut en les dues últimes visites: contra el Barça B va encaixar cinc gols i a Ontinyent i Sant Adrià, tres. “Ara és el moment de fer autocrítica”, va explicar ahir l’atacant Néstor Querol: “Autocrítica personal perquè cadascú es miri que fa malament. És l’hora de no parlar i d’actuar. I diumenge demostrar-ho”.

Els arlequinats s’enfrontaran aquesta setmana a casa contra l’Ebre, que no pot fallar si vol enganxar-se a la quarta posició. Tot plegat, en un tram de calendari que fa pujada perquè si bé la setmana vinent l’equip juga a Terol (divuitè classificat, en zona de descens), a casa tornen a rebre un equip que busca rival entre els millors: el Cornellà. “Ara no toca mirar els equips contra qui juguem. L’únic que cal fer és treballar i pensar en nosaltres, en fer les coses bé”, assegura Querol: “Estem capacitats per canviar la dinàmica i aquest diumenge és perfecte per donar una alegria a les nostres famílies i a l’afició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)