Territorial

Sabadell, a punt per acollir la Supercopa

Supercopa de Catalunya. Representants del Barça, el Girona, la FCF i l’ajuntament de Sabadell han sigut protagonistes en la presentació del duel que es jugarà a la Nova Creu Alta dimecres que ve

L’edifici Casa Duran de Sabadell ha acollit aquest migdia la presentació de la Supercopa de Catalunya, que dimecres que ve (18.45 h) es disputarà a l’estadi de la Nova Creu Alta entre el Barça i el Girona. En l’acte, els representants de l’ajuntament sabadellenc i de l’equip arlequinat han fet d’amfitrions a la resta de convidats, encapçalats pel president de la FCF Joan Soteras. Per part blaugrana hi ha assistit el membre de la Junta Directiva, Xavier Vilajoana, i en representació del club gironí, Ignasi Mas-Bagà, director general del Girona FC.

Durant la presentació s’ha explicat que les promocions entre els federats i els clubs catalans a l’hora de comprar entrades han funcionat molt bé, i s’ha posat l’accent en el fet que es vol que el partit de dimecres que ve entre els dos equips millor classificats a primera divisió la temporada passada sigui un gran aparador de les diverses campanyes impulsades des de la FCF, com #Orgullosa o ‘Prou violència al futbol’ entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)