Reus

Oliver trenca el silenci per negar que es beneficiés del Reus

La crisi roig-i-negra. L’antic màxim accionista reitera que els diners transferits a la seva empresa eren per tornar préstecs i acusa Onolfo d’incomplir el contracte de venda

Joan Oliver, fins fa un mes i mig màxim accionista del Reus, s’ha manifestat per primer cop des que va deixar l’entitat roig-i-negra amb la difusió d’un comunicat en què puntualitza la informació segons la qual va transferir una quantitat de diners des del Reus a una de les seves empreses. Segons Oliver, els poc més de 300.000 euros que van anar de la SAE roig-i-negra a l’empresa Core Store, que gestiona juntament amb Joan Laporta, eren en concepte de retorn dels préstecs concedits per la seva societat “per tirar endavant el Reus davant les dificultats de tresoreria que patia”. Joan Oliver detalla que el seu entorn –entre aquesta empresa i d’altres, a més de diverses persones– van ajudar el Reus amb 1.237.949,42 euros i que hores d’ara el club roig-i-negre deu a Core Store una mica més de 700.000 euros. Oliver revela també que ell i Laporta van avalar un crèdit bancari, superior al milió d’euros, aconseguit pel Reus “en un moment en què el club es jugava la possibilitat de no ser inscrit a segona A per a la temporada 2018-19”. Oliver conclou el comunicat assegurant que “és totalment fals” que ell i el seu entorn s’hagin beneficiat del Reus. “La realitat és exactament la contrària i està acreditada en la comptabilitat del club degudament auditada i en el contracte de venda signat amb l’empresa Global Cities SHH Capital Ltd., que aquesta ha incomplert de manera flagrant”, afirma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)