Nàstic

El perill d’un rival fort i ferit

2a divisió A. El Nàstic, obligat a vèncer, rep l’Albacete, que ha perdut la primera posició per culpa de tres partits seguits sense marcar

El Nàstic fa set partits que no guanya i continua enfonsat en l’última posició –a set punts de la zona de permanència–, de manera que la victòria és un imperatiu en la visita d’avui d’un rival molt perillós. L’Albacete, entrenat pel tarragoní Luis Miguel Ramis, és un dels millors equip de la lliga i era líder fins fa tres jornades. Des de llavors no ha fet cap gol i només ha sumat dos punts en tres partits, i ha caigut al tercer lloc, de manera que avui tindrà ganes de reivindicar-se i no cedir més terreny.

Enrique Martín va entrenar el curs passat l’Albacete i no el sorprèn el rendiment del seu exequip, pel bloc que tenia i pels jugadors de qualitat que ha fitxat. Però el navarrès, que només té les baixes de Javi Márquez i Coris, no es fixa gaire en el rival i confia cegament en el seu equip, ja que el veu amb moltes ganes, entrenant-se molt bé, progressant, competint i cometent cada cop menys errades individuals.

LA PRÈVIA

No abaixar els braços acaba tenint premi. Si insistim, els detalls ens seran favorables
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)