Girona

Stuani despenja i Portu remata (0-2)

Girona. Pas de gegant del Girona cap a la permanència després d’imposar-se amb un doblet del jugador murcià, amb dues jugades generades pel golejador uruguaià. El conjunt blanc-i-vermell se situa a 9 punts del descens

Pas de gegant del Girona cap a la permanència. El conjunt orientat per Eusebio Sacristán s’allunya del descens, se’l mira ja a nou punts, després de guanyar aquest vespre (0-2) al feu del Leganés. Comandat per Portu, autor d’un doblet, i per Stuani, generador de les dues dianes de l’atacant murcià, l’equip blanc-i-vermell s’ha imposat a Butarque, en un duel que ha encarrilat en una gran primera part i que ha sabut lligar a la segona, en què ha viscut més a remolc, però ha resistit sense sobresalts.

Portu doncs ha estat el punt diferencial amb dues dianes que han tingut un denominador comú; Stuani. I és que l’ariet uruguaià ha estat l’encarregat de transformar en petroli dues pilotes llargues, que ha aconseguit despenjar, per iniciar la jugada que ha acabat a dins. El primer ha arribat abans del primer quart d’hora (13’). Stuani ha pentinat una pilotada, Borja l’ha prolongat i Portu, davant Cuéllar, no ha perdonat.

No havia passat gran cosa abans del 0 a 1, igual que abans del 0 a 2, també obra de Portu i de guió similar (24’). Colpeig en llarg de Bounou buscant Stuani, el 7 l’ha guanya i cedeix a Valery, que arriba a línia de fons i fa la passada de la mort per Portu que torna a anotar.

Amb l’avantatge el Girona s’ha sentit còmode, ha dominat, davant d’un Leganés superat, i fins i tot hagués pogut marxar al descans amb el 0 a 3, si Juanpe hagués afinat amb una rematada al travesser claríssima, després d’una falta centrada per Granell. El Leganés però, en gairebé la única situació important que ha tingut a l’àrea visitant, ha estat a punt d’empatar, en una acció polèmica, en què Nyom ha marcat en posició dubtosa, el linier ha aixecat la bandera i el VAR, després de revisar-ho, li ha donat la raó a l’auxiliar.

A la represa l’escenari ha canviat, però no el resultat. L’equip dirigit per Mauricio Pellegrino ha avançat línies, i liderat per En-Nesiry ha creat perill sobre l’àrea gironina. Els blanc-i-vermells però, ben endreçats, amb un sobri Bounou sota pals, i uns encertats Alcalá i Juanpe al darrera, no han concedit. Victòria vital pel Girona, que és el segon equip que aconsegueix guanyar a Butarque aquest curs, no ho han fet ni Barça, ni Atlético, ni Real Madrid (a la copa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)