Girona

El descens s’allunya fins als nou punts

Aturada tranquil·la. El Girona afrontarà el parèntesi com a mínim a vuit punts del divuitè

El Girona va aconseguir una victòria vital per assegurar el camí cap a la permanència. Els tres punts sumats a Butarque contra el Leganés deixen els gironins a nou punts del descens directe a falta de saber el resultat del Vila-real i el Rayo, que juguen avui entre ells a l’Estadi de la Ceràmica (18.30 h). En el cas que els de Vallecas guanyin els groguets, els madrilenys passaran a marcar el descens en divuitena posició amb 26 punts superant el Celta, que ahir va perdre al Bernabéu i passaria a ser penúltim amb 25. Només llavors el Girona passaria a estar a vuit punts del descens.

Els blanc-i-vermells van obtenir a Leganés el tercer triomf consecutiu lluny de Montilivi –contra el Madrid al Bernabéu (1-2), contra el Rayo a Vallecas (0-2) i ahir a Butarque (0-2)–, una sèrie brillant que ha permès als d’Eusebio Sacristán sumar 10 punts dels últims 15 possibles i passar d’estar a un sol punt del descens als actuals nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)