Nàstic

El Nàstic cau al camp de l’Oviedo (2-0)

2a divisió A. L’equip tarragoní ha topat dues vegades amb el travesser just abans del segon gol dels asturians

El Nàstic no ha donat continuïtat a la victòria de la setmana passada contra l’Albacete després de perdre aquest migdia al camp de l’Oviedo (2-0). Els tarragonins han tingut opcions de puntuar, ja que abans del segon gol de l’equip asturià han topat dues vegades amb el travesser.

En la primera meitat hi ha hagut més control de l’Oviedo, que s’ha aproximat més vegades que el Nàstic a l’àrea rival. Tot i això, les dues millors ocasions les han tingut els visitants en l’últim minut: primer un xut de Luis Suárez i tot seguit un cop de cap de Fali, en els dos casos ben resolts pel porter Champagne.

La segona meitat ha començat més oberta i, després d’una acció ofensiva del Nàstic –un xut de Luis Suárez–, l’Oviedo ha fet un contracop que ha culminat Joselu amb l’1-0, fruit d’una rematada de cap (53’). El Nàstic ha reaccionat i ha tingut l’empat a tocar en un xut d’Imanol rebutjat pel porter al travesser i, just després, amb una volea de Noguera, també al travesser. Del possible empat s’ha passat al gol de la sentència de l’Oviedo, en una rematada de cap de Bolaño en una falta (80’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)