1a femenina

L’Espanyol encarrila la salvació (2-0)

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves superen un rival directe en la lluita per la permanència, el Sevilla, i s’allunyen a set punts de la zona de descens

Tercera jornada consecutiva sense perdre de l’Espanyol que allunya el conjunt blanc-i-blau de la zona de descens. Les de Salvador Jaspe han superat el Sevilla i ja tenen set punts de marge respecte a la zona de descens.

El domini inicial del conjunt local s’ha vist ben aviat recompensat en una jugada d’Ainhoa Marín que ha rematat Catherine al fons de la xarxa (13’). Amb l’1-0, el Sevilla ha fet un pas endavant, tot i que sense gaire encert en els últims metres, però aviat les de Salvador Jaspe s’han espolsat la pressió i haurien pogut marxar al descans amb un avantatge de dos gols.

A la represa, el partit s’ha tornat espès, amb molt joc al mig del camp i poques aproximacions a les àrees. L’Espanyol ha tornat a tenir una bona opció per ampliar la renta, però la rematada d’Elba, a la sortida d’un córner, ha sortit desviada. Les visitants no s’acostaven a la porteria de Mimi, però l’avantatge mínim no donava tranquil·litat a l’Espanyol, que veia com en qualsevol acció a pilota aturada les andaluses podien empatar el duel. Però totes les preocupacions s’han acabat quan, just abans d’entrar en l’afegit, una bona jugada de Julve ha acabat amb un penal que Eli ha transformat.