2a divisió FEF

L’Olot insisteix però empata a zero contra l’Ontinyent

2a divisió B. Els garrotxins dominen el matx i tenen les millors ocasions però no poden superar l’entremat defensiu del contrincant. Les taules ajornen la permanència virtual i la possibilitat d’enllaçar amb la part més alta de la classificació

L’Olot ha empatat a zero contra l’Ontinyent, en un partit que ha dominat de cap a peus i en què ha gaudit de les millors ocasions per endur-se els tres punts.

La primera part ha estat avorrida i gairebé sense oportunitats per cada bàndol. L’Olot ha dominat de cap a peus la possessió de la pilota i ha portat el ritme del joc, però la falta de profunditat, la genialitat en l’última passada i la bona col·locació de la defensa de l’Ontinyent han impedit als de la Garrotxa generar perill. Només en el 13, un xut massa creuat d’Eloi i en el 15, un altre d’Hèctor Simón, han posat l’ai al cor al porter rival Craviotto.

En el segon temps l’Olot ha aplicat una marxa més al partit i Eloi Amagat s’ha carregat l’equip a l’esquena. Del gironí ha estat la passada que ha deixat sol a Marc Mas, en una ocasió immillorable (47’), però el silenc ha volgut picar l’esfèrica per damunt de Craviotto i aquest li ha endevinat les intencions. Els de la Garrotxa movien l’Ontinyent, el cansaven a còpia de possessió i s’apropaven a l’àrea visitant -Marc Mas ha estirat la cama però no ha impactat amb la pilota després d’una bona centrada de Blázquez (65’), o Alan Baró no ha rematat en condicions un corner (70’).

L’Olot ha pressionat i insistit fins el final, però aquesta vegada el gol en l’últim sospir no ha acabat arribant tot i que Barnils, l’heroi en els darrers instants, ha rematat a fora amb el cap una centrada de Xumetra ja en el 86’ i Cosme si ha fet gol però el col·legiat l’ha anul·lat per fora de joc del de Faura.

Els olotins continuen sense perdre a casa però deixen escapar una opció d’or de segellar la permanència i enllaçar amb la part més noble de la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)