2a divisió FEF

Un obstacle inesperat

2a divisió B. L’Olot ho fa tot per guanyar, insisteix fins a noquejar el rival i, fins i tot, Cosme fa un gol del tot legal. El col·legiat, però, anul·la la diana, el triomf olotí i la permanència virtual

olot 0 ontinyent 0

OLOT:Ginard, Blázquez, Alan Baró, Carles Mas, Alfredo (Xumetra, 62’), Barnils, Guzmán, Eloi Amagat, Hèctor Simón (Cosme, 76’), Pedro i Marc Mas.ONTINYENT:Craviotto, Albiol, Enrique, Julen Monreal, Fuster, Sergio Martín (Soler, 62’), Alex Felip, Javi Llor, Carbonell, Fran Machado (Calahorro, 87’)i Henrique (Zarzo, 52’).ÀRBITRE:De Ena Wolf.T.G.:Al local Hèctor Simón (56’) i als visitants Enrique (36’), Zarzo (60’) i Julen (92’).T.V.:Cap.PÚBLIC:1.155 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va empatar a zero contra l’Ontinyent en un partit que va dominar de principi a fi i en què, fins i tot Cosme en el 90, va fer una diana legal que l’àrbitre va anul·lar. Els olotins son setens amb un marge de deu respecte del descens i set del play-off d’ascens.

L’inici del partit va ser pla i avorrit. L’Olot gaudia de possessions llargues de pilota i feia ballar el rival, com és habitual, però la manca de profunditat i claredat en l’última passada impedia els de la Garrotxa fer treballar Craviotto. A poc a poc, i amb molta paciència, els jugadors dirigits per Raúl Garrido van anar menjant territori i ocupant posició a camp contrari. Gràcies a això, en el 13, una combinació entre Marc Mas i Eloi gairebé acaba en gol, però el xut del gironí va sortir massa creuat. Dos minuts després, també Marc Mas va rebre a la zona de tres quarts i va cedir a l’espai cap a Hèctor Simón, que, de primer, va provar un xut al pal curt que es va perdre per poc. Els minuts passaven i l’Ontinyent cada vegada se sentia més còmode en el terreny de joc, un aspecte que el va fer envalentir amb alguna combinació interessant entre Fran Machado, Sergio Martín i Carbonell, tot i que va ser Raúl Fuster qui va gaudir de la millor opció de gol visitant amb un xut des de fora de l’àrea amb molta intenció (37’).

La polèmica, al final

La segona part va començar amb una ocasió molt clara per a l’Olot. Eloi Amagat va rebre al mig del camp i va veure molt bé la desmarcada de Marc Mas. El silenc, un depredador de l’àrea, va equivocar la decisió de picar la pilota per damunt de Craviotto, que li va endevinar la intenció i va rebutjar el perill (48’). Els garrotxins van intentar aplicar una velocitat més al partit amb joc per bandes, sobretot perla dreta amb Alfredo, i el toc de precisió per dins d’Hèctor, Pedro i Eloi. L’equip volcànic pressionava de valent i, en el 65, Marc Mas va tornar a tenir una bona ocasió a centrada de Blázquez. L’atacant va estirar la cama però no va poder contactar amb la pilota.

L’Olot va insistir-hi i va pressionar com mai en el tram final. Barnils va voler dir la seva de nou a l’heroica, però va rematar fora una centrada molt bona de Xumetra (86’). En el 90’, una centrada de Pedro la va prolongar Barnils al segon pal i Cosme va afusellar Craviotto fent esclatar el municipal. De Ena Wolf, a instància del seu assistent, va anul·lar la diana del de Faura, que es trobava en posició legal, amb la indignació local.

Ho hem fet tot per guanyar, però la mala sort no ha impedit la victòria, ho ha impedit l’àrbitre anul·lant un gol legal de Cosme en el 90
Amb el partit que va disputar, Hèctor Simón queda de forma automàtica renovat per un curs més amb l’Olot
La sensació que ens queda és d’una gran impotència, ja que hauríem de tenir 42 punts i no pas 40
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)