3a divisió FEF

No és un dimecres qualsevol

3a divisió. El Llagostera i el Figueres intentaran fer aquest vespre un pas endavant en els seus objectius. Els del Gironès al camp del Prat, tercer classificat, i la Unió a casa contra el Granollers

En la setmana de tres partits a la tercera divisió, els dos representants de la demarcació de Girona tindran dos enfrontament d’allò més interessants aquest vespre. Llagosterencs i figuerencs es troben immersos en plena lluita per consolidar els seus objectius –la fase d’ascens i la permanència, respectivament– i, a més, en aquesta jornada entre setmana ho hauran de fer contra rivals atractius i complicats a parts iguals, el Prat i el Granollers.

Al Gironès tenen marcat amb vermell l’enfrontament d’aquest vespre al camp del Prat (20.30 h). I és que, en funció del resultat, el tècnic Oriol Alsina té clar que s’obrirà un escenari ben diferent en la classificació: “Guanyar crec que significaria mantenir ben viva la lluita fins i tot per la primera posició; un empat ens pot anar molt bé per mantenir el segon lloc i consolidar la fase d’ascens, i una derrota donaria vida als perseguidors que volen lluitar per l’ascens”, diu el tècnic. El repte no serà gens fàcil, sobretot si es té en compte que el Prat només ha perdut un partit a casa i n’ha empatat tres dels quinze que ha disputat al Sagnier. “Són un bloc molt ben treballat. Estan obtenint uns resultats espectaculars i crec que són una de les plantilles més difícils de batre”, avisa Alsina, que demana als seus futbolistes continuïtat en el joc que els ha portat a guanyar els últims tres partits: “Ja fa temps que estem fent bons partits, però no ens acompanyaven els resultats. Ara també arriben les victòries i, per exemple, la segona part contra el Figueres crec que va ser molt completa.”

Per a aquest enfrontament, el Llagostera no podrà comptar ni amb Yeray ni amb Maymí, lesionats. Per contra, jugadors com ara Maynau i Cunill ja estan del tot recuperats.

A Vilatenim, la reacció

El Figueres, per la seva banda, necessita frenar la caiguda de posicions que l’han portat al límit del descens després de dotze partits sense guanyar. “És obvi que necessitem punts, però tampoc hem de tenir ansietat, ja que hi ha una evolució i els resultats arribaran, segur”, comenta el tècnic Xavi Agustí. Un dels punts forts d’aquesta jornada és que el Figueres torna a jugar a Vilatenim (20.30 h), on en l’últim partit es va veure una bona versió de l’equip contra el Terrassa: “Tot el que sigui jugar al nostre estadi, amb la nostra gent i les nostres condicions, crec que ens ajuda.” Del Granollers, Agustí en destaca la voluntat de voler portar la batuta del joc: “Crec que amb matisos és una proposta similar a la del Terrassa, potser sense tantes individualitats, però són una plantilla que vol la pilota. Ens hem preparat bé i intentarem sumar.”

Per al partit, Xavi Agustí tindrà dues baixes segures que podrien ser tres. D’una banda, el capità Sergi Romero tot just es perdrà el segon partit de tot el curs, i de nou serà per sanció. De l’altra, Joan Pons no fa net de la lesió que l’ha afectat des de principi de curs, i el dubte és Álvaro, que va acabar el partit a Llagostera tocat: “Fa unes setmanes eren sis baixes i ara són tres. Sempre és un contratemps, però aquesta xifra entra dins la normalitat de qualsevol equip”, diu Xavi Agustí.

Jugar al nostre estadi, amb la nostra gent i les nostres condicions, crec que ens ha d’ajudar
Xavi Agustí
entrenador del figueres
El Prat és un bloc molt ben treballat. Crec que són una de les plantilles més difícils de batre
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)