3a divisió FEF

Dos dels favorits, cara a cara al Sagnier

3a divisió. El segon classificat, el Prat, rep el tercer, el Llagostera, en el duel més interessant de la jornada intersetmanal

L’última jornada intersetmanal de la temporada a tercera divisió presenta avui un duel més que interessant. El municipal Saginer serà l’escenari del partit que enfrontarà el segon classificat, el Prat, i el tercer, el Llagostera. Els dos equips estan empatats a punts i en el duel de la primera volta la victòria va ser per als del Gironeès (2-0). Tots dos arriben en forma a l’enfrontament, ja que el Prat ha guanyat cinc dels sis últims partits i el Llagostera encadena tres victòries. Només dos punts més amunt hi ha el líder, l’Hospitalet, que no pot fallar més si vol mantenir la seva posició privilegiada. L’esquadra de Xavi Molist, que ha perdut els dos últims partits, visita el camp del Cerdanyola, estancat a la zona mitja després de guanyar només un dels set últims partits.

Pel que fa a la lluita per la quarta posició, destaquen el partit de l’Horta, al seu estadi, contra la Pobla de Mafumet; el del Granollers al camp del Figueres; el del Vilafranca a casa seva contra el Santfeliuenc, i el derbi egarenc entre el San Cristóbal i el Terrassa. Els equips en zona de descens, per la seva banda, es resisteixen a donar-se per vençuts, tot i que tots quatre comencen a estar enfonsats. Dos d’ells s’enfronten: la FE Grama, que té els llocs de permanència a sis punts, visita el Martinenc, cuer a catorze punts de la salvació. L’Ascó, empatat amb la Grama, visita l’Europa, mentre que el Santboià descansa. El Castelldefels-Reus B completa els partits d’avui –tots comencen a dos quarts de 9 del vespre–, mentre que demà, a les 8, es disputarà el derbi barceloní entre el Sants, setzè, i el Sant Andreu, cinquè.

AVUI
Vilafranca-Santfeliuenc.
20:30 Gonzales Moreno
Cerdanyola-L’Hospi.
20:30 Navarro García
Horta-P. de Mafumet.
20:30 Díaz Díaz
Europa-Ascó.
20:30 Martín Varas
Martinenc-FE Grama.
20:30 Fernández Quintero
Figueres-Granollers.
20:30 Rodríguez Díaz
Prat-Llagostera.
20:30 Albelda Bárcena
San Cristóbal-Terrassa.
20:30 Rodríguez Enrique
Castelldefels-Reus B.
20:30 Miguel Teruel
DEMÀ:
Sants-Sant Andreu.
20:00 Carballo Vázquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)