Territorial

Ensopegades que s’escapen del guió

1a catalana. El Girona C ha perdut tres partits però dos han estat contra els dos últims classificats

El Girona C i el Vilassar monopolitzen des de les primeres jornades els dos llocs capdavanters de la categoria, un fet que fa evident la superioritat de gironins i maresmencs. Els dos equips han fallat poc aquesta temporada però sí que han tingut diverses desconnexions puntuals que han permès al perseguidor –el Girona C o el Vilassar, en funció de cada moment– prendre’ls la primera posició. El que no han aconseguit els equips situats del tercer lloc en avall és posar pressió en la lluita per les posicions que donen l’ascens directe o la possibilitat de fer la promoció. La distància entre els dos primers i el tercer és de 10 punts.

El peu al coll

Pel que fa al Girona C, aquest curs i després de 25 partits només s’ha deixat punts en set empats i en tres derrotes. Curiosament, el 2019 als d’Àxel Vizuete els està costant més tirar els partits endavant i quatre dels set empats han arribat en aquests tres primers mesos de l’any. La sorpresa, però, arriba quan s’analitzen les derrotes que ha encaixat el segon filial dels de Montilivi, ja que han estat contra el Vilassar –un fet que entraria dins la normalitat–, però també contra els dos últims classificats: l’Argentona i el Sant Joan de Montcada. Aquestes ensopegades, a més, han arribat en moments en què els cuers de la categoria passaven per un moment de resultats força negatiu: en la primera volta, l’Argentona només havia guanyat un partit després de 12 jornades, i va ser capaç de ser el primer de vèncer a Riudarenes (1-2).

Pel que fa a diumenge passat, els blanc-i-vermells van caure a la trampa del menut camp del Sant Joan de Montcada i hi van perdre per 2-1. Els del Vallès Occidental feia nou jornades que no sumaven de tres en tres, i de fet encara no havien celebrat cap triomf aquest 2019. El Vilassar també ha caigut derrotat tres cops: dos a domicili i un a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)