3a divisió FEF

La satisfacció passa per casa

3a divisió. El Llagostera busca tancar la setmana de tres partits sense perdre i amb el repte de guanyar un San Cristóbal ofensiu

Amb les forces justes després dels dos primers partits en una setmana, el vestidor del Llagostera té clara la importància del duel d’aquesta tarda (16.30 h) a casa contra el San Cristóbal, ja que un triomf els permetria superar un tram del calendari molt exigent amb un excel·lent balanç de punts. “La qüestió física em preocupa perquè no hi estem acostumats, la plantilla és curta i l’afectació està sent gran. Tot i això, sabem que la possibilitat de guanyar i aconseguir 7 punts de 9 possibles seria important de cara al nostre objectiu.”

Pel que fa al rival, el San Cristóbal arriba amb la idea de segellar la permanència. Fonts del club llagosterenc en destaquen el potencial ofensiu però també les llacunes en defensa: “Fan molts gols però també en reben molts. És un dels pocs equips que ens han guanyat aquest curs i estem avisats. Al contraatac fan mal i al davant tenen futbolistes amb nivell i molt lluitadors”, analitza Oriol Alsina.

Amb tres baixes

Aimar es va lesionar al camp del Prat i s’afegeix a una llista on ja hi ha Maymí –baixa de llarga durada per una afectació al genoll– i Yeray, que per un problema als lligaments del turmell estarà fora de combat encara un mes més. Així, doncs, veurem quin és l’estat d’una plantilla que afronta el tercer duel en vuit dies.

LA PRÈVIA

És un rival que marca molts gols però també n’encaixa força. Ens va guanyar en la primera volta, i segur que això és un toc d’atenció
Sumar 7 punts de 9 possibles seria molt positiu, però no serà gens fàcil vèncer el San Cristóbal
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)