Girona

Stuani també fa doblets amb la selecció

Clau. El pitxitxi del Girona, que feia tres anys i mig que no marcava amb l’Uruguai, marca dos dels tres gols contra l’Uzbekistan a la China Cup

stuani

bounou

Autor de vuit doblets a primera divisió amb el Girona, Cristhian Stuani ha allargat el seu estat de gràcia davant de porteria també a la selecció uruguaiana, amb la qual se li estava resistint el gol, ja que no marcava des del setembre del 2015. El màxim golejador del Girona va aprofitar les baixes de Cavani i Luis Suárez a la China Cup per reivindicar el seu paper al combinat d’Óscar Washington Tabárez. Stuani va ser clau en la victòria dels uruguaians contra l’Uzbekistan, amb dos dels tres gols (3-0). L’Uruguai va fer bons els pronòstics i va encarrilar aviat el partit, amb un gol de Gastón Pereiro (5’). Stuani va marcar el 2-0 superant el porter rival amb una vaselina (23’) i, ja en la recta final, va tancar el marcador amb una rematada típica de davanter centre, després de recollir una centrada rasa des de la dreta (81’). Just després, el futbolista blanc-i-vermell va ser substituït per Maxi Gómez. La selecció uruguaiana jugarà dilluns la final de la China Cup contra Tailàndia, que va superar el conjunt amfitrió per la mínima.

Descans per a Bounou

Qui no va jugar és Yassine Bounou, tot i que el Marroc tenia partit contra Malawi (0-0). Amb el bitllet per a la copa d’Àfrica assegurat, el seleccionador Hervé Renard va fer descansar diversos futbolistes destacats –es van quedar al Marroc– per preparar el duel de dimarts contra l’Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)