2a divisió FEF

Tres punts per aspirar a tot

2a divisió B. L’Olot visita el Rico Pérez per enfrontar-se a l’Hèrcules, el tercer en la taula. Un triomf olotí obriria de bat a bat l’opció de fer-la grossa

L’Olot visita el José Rico Pérez d’Alacant, un dels camps més imponents de la categoria, per enfrontar-se a un dels principals aspirants a pujar a segona A. L’Hèrcules, tercer en la taula, tornarà a posar a prova la fiabilitat, la solidesa i el bon moment de joc que passen els de la Garrotxa, setens, amb 40 punts, que tenen ganes de fer el salt de qualitat per aspirar a fer-la grossa.

Amb la permanència virtual gairebé lligada –a ningú li passa pel cap que l’equip tingui cap davallada–, els olotins podrien esgarrapar tres punts a un rival de la part noble amb el matx a l’horitzó contra el Vila-real B, actual segon classificat, al municipal: “No m’agrada parlar sobre a què podem aspirar o què podem somiar. Si som capaços de fer sis punts de sis ho podrem tot perquè haurem guanyat rivals de la lluita que et permeten pensar en això. El primer objectiu és guanyar l’Hèrcules, i s’han de fer moltes coses bé per aconseguir-ho: passades bones i amb criteri, defensar transicions, la pilota aturada, etcètera”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, caut i amb els peus a terra conscient que al davant hi tindran un equip d’una categoria superior: “L’Hèrcules té molt de potencial, no ho descobrirem ara. Això ens dificulta molt més el matx. Ho sabem i haurem d’estar gairebé perfectes per intentar vèncer. És un repte per a nosaltres i la il·lusió que tenim per créixer es fonamenta en aquests reptes que anem superant.”

Al Rico Pérez s’enfrontaran les dues millors defenses del campionat –han encaixat 22 gols els dos equips i l’Olot en l’actualitat encadena 385 minuts sense rebre’n cap– i dos equips a qui els costa fer gol, tot i que els alacantins tenen un reguitzell espectacular de recursos per a l’atac com ara l’exjugador i màxim golejador de l’Olot al bronze, Carlos Martínez, Jona, Chechu, Juli i Benja (lesionat).

Raúl Garrido tindrà l’única baixa per sanció d’un dels seus jugadors més importants, Hèctor Simón, per acumulació de targetes grogues.

LA PRÈVIA

L’Hèrcules té molt de potencial. És un repte per a nosaltres i la il·lusió que tenim per créixer es fonamenta en aquestes proves
Si som capaços de fer sis punts de sis ho podrem tot perquè haurem guanyat els rivals de la lluita
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)