3a divisió FEF

L’enlairament comença al camp de la Grama

3a divisió. El Figueres vol transformar les bones sensacions en bons resultats contra un rival directe i tornar a guanyar 13 jornades després

Posar fi a la mala ratxa de resultats –ja són 13 jornades sense guanyar– no està sent fàcil a Figueres. Amb l’arribada de Xavi Agustí i el nou cos tècnic a la banqueta s’està produint una situació difícil d’explicar: l’equip juga bé però continua sense guanyar. “Internament no estem preocupats perquè veiem una evolució i estem fent tots els passos que toquen per guanyar. Volem la pilota, el control del partit, generem ocasions... però no arriba la victòria. Estic segur que això canviarà”, diu l’entrenador de la Unió, que té clar que el camp de la Grama (11.45 h) pot ser el punt des d’on aixecar el vol. De fet, ho necessiten, perquè el rival es troba en descens, just per sota del Figueres en la classificació i a només cinc punts: “És un bloc amb jugadors contrastats i amb un onze molt competitiu però que també es troba en una situació incòmode. Crec que la situació respecte a la nostre és una mica diferent, sobretot pel que fa a la seguretat en el joc”, explica Agustí. Tot i la importància del duel, des de Vilatenim no ho veuen com una final: “No serviria de res guanyar aquest i perdre la resta. El que hem de fer és intentar sumar punts i també créixer en el projecte i la idea de joc. Que el que fem tingui solidesa.”

Ferrón, frenat

A banda del lesionat Joan Pons, el Figueres tampoc podrà disposar d’un dels homes més destacats del darrer partit contra el Granollers, Xavi Ferrón, que haurà de complir un partit de sanció després de veure la cinquena targeta groga.

Èxit del torneig de veterans

Ahir al matí es va disputar a l’estadi de Vilatenim el torneig de veterans del centenari de la Unió. Els equips convidats a l’esdeveniments van ser els equips de veterans del Girona, el Blanes, l’Olot, el Palamós i el Vilobí, a més dels amfitrions, el Figueres. Damunt la gespa s’hi va poder veure històrics del conjunt de l’Alt Empordà com Albert Forcadell, Vilarrodà, Pitu Duran, Quim Ferrer, Tanet Vila, Russet, Lluís Busquets, Boada, Font, Sagué, entre molts altres, en una jornada marcada per l’esportivitat i la nostàlgia. El Girona va guanyar la final al Palamós (1-0) i es va endur el trofeu commemoratiu d’un torneig que va acabar amb un dinar entre exjugadors figuerencs amb la presència de més de 125 assistents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)