2a divisió FEF

Al Rico Pérez, poc a fer

2a divisió B. L’Olot perd contra l’Hèrcules, superior en la primera part, disposa d’alguna ocasió per empatar, però la falta de gol el torna a condemnar

hèrcules 1 olot 0

HÈRCULES:Falcón, Juanjo, Samuel, Íñiguez, Nani, Fran Miranda, Diego Benito, Pol Roigé (Juli, 81’), Alfaro, Carlos (Alvarado, 71’) i Benja (Jona, 85’).OLOT:Ginard, Blázquez, Alan Baró, Carles Mas, Guzmán (Xumetra, 67’), Barnils (Cosme, 65’), Masó, Chavarría (Alfredo, 67’), Eloi Amagat, Pedro i Marc Mas.GOLS:1-0 (26’) Nani.ÀRBITRE:Moreno Muñoz.T.G.:als locals Pol Roigé (67’), Samuel (86’), Nani (87’) i Juanjo (89’); als visitants Masó (72’) i Xumetra (80’).T.V.:per doble amonestació a Alan Baró (94’), de l’Olot.PÚBLIC:6.249 espectadors a l’estadi José Rico Pérez d’Alacant.

L’Olot va perdre per la mínima en la visita al Rico Pérez d’Alacant per enfrontar-se a l’Hèrcules (1-0). Els olotins no van tenir el dia però van arribar al tram final de l’enfrontament amb alguna ocasió de sumar algun punt.

Si bé ho va intentar, en els primers compassos del partit, l’Olot no va dominar ni tenir la iniciativa a través de la possessió de la pilota com en partits anteriors. L’Hèrcules pressionava de valent la sortida de l’esfèrica olotina i en tota la zona de creació. El mig del camp garrotxí tenia feina per mantenir la pilota i buscar la millor passada i fruit d’això el conjunt alacantí es va envalentir i va disposar de les primeres ocasions, tot i que tímides, a través de Samuel i Benja Martínez.

En el 20’, l’exjugador de l’Olot Carlos Martínez va rebre una centrada de Juanjo Nieto però Xavi Ginard va evitar amb una estirada providencial que la rematada acabés en gol. El primer gran avís de l’Hèrcules va ser el preludi de l’1-0, quan Pedro del Campo va refusar una esfèrica des de dins de l’àrea, Nani la va caçar i va treure’s de la màniga un xutàs que es va colar per l’escaire de la porteria de Ginard, que no va poder fer res per evitar la diana dels de Lluís Planagumà.

L’Olot va intentar despertar-se i dominar però després d’un xut massa desviat de Marc Mas (34’), Carlos Martínez va estar a prop del segon. Ginard, de nou, va desviar a córner la rematada del maresmenc que havia frenat i retallat el seu marcador a meravella (38’). L’arribada i el possible segon gol local si que va reactivar els de Raúl Garrido, que cinc minuts més tard van disposar d’una ocasió molt bona. Després de diversos rebots, Marc Mas va provar el xut que Falcón va refusar i Alan Baró va impactar amb la pilota però Fran Miranda va salvar la diana olotina posant la bota damunt la mateixa línia de gol (43’).

Una altra cara

La segona meitat va començar amb un Olot que anava clarament a més i un Hèrcules que, per moments, especulava amb el resultat. Garrido va moure la banqueta i va fer entrar Cosme, Alfredo i Xumetra quedant encara molts minuts. De seguida, una centrada d’Alfredo va acabar amb una doble ocasió de Marc Mas i Xumetra, que no van estar prou encertats (68’). Tot i posar tota la carn a la graella, els olotins no van mostrar-se fins i precisos, fet que els va impedir disposar d’ocasions clares per esgarrapar el que hauria estat un punt d’or.

ELS VESTIDORS

Hem fet mèrits per empatar però el rival ens ha fet un gol a l’escaire des de fora de l’àrea i nosaltres no, en dues ocasions a l’àrea petita
Ho estem fent bé i podíem parlar de la il·lusió del ‘play-off’ però és massa agosarat fer-ho
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot

ACABA LA RATXA

La diana de Nani en el 26’ va deixar en 411 els minuts sense encaixar cap gol en la lliga

PASSA EL TREN

La derrota fa que l’Olot pugui quedar-se a deu punts de les places de ‘play-off’

Un únic canvi en l’onze inicial

L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, va aplicar només un canvi respecte a l’últim onze inicial del partit al municipal contra l’Ontinyent (0-0). El tècnic valencià va donar entrada a Pep Chavarría, recuperat del tot de les molèsties que va patir la setmana passada al turmell, en el lloc d’Alfredo. El canvi va repercutir en alguna posició de la resta d’integrants de l’alineació titular, i és que Iván Guzmán va ocupar el carril dret, la posició habitual d’Alfredo per deixar l’esquerre a Pep Chavarría. Blázquez va continuar fix a l’eix central dret al costat d’Alan Baró i Carles Mas, mentre que Roger Barnils va continuar a la posició de pivot al costat de Jordi Masó. Pedro va ser clarament el mitjapunta, mentre que Eloi Amagat va avançar lleugerament la posició per ajudar Marc Mas, sol com a referència de l’atac del conjunt de la Garrotxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)