2a divisió FEF

Una altra derrota enfonsa encara més el Sabadell

Fragilitat. Els arlequinats gaudeixen de més ocasions però el rival marca amb facilitat

atl. llevant 3 sabadell 1

ATLÈTIC LLEVANT:Cárdenas, Shaq, Rulo (Sito, 82’), Genís, Pablo Serrano, Fran Manzanara, Cantero (Isaac, 71’), Pepelu, Juan Delgado (Eneko, 68’), Arturo Molina i Manu Viana.SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Migue, Nico Delmonte, Josu; Adri Cuevas, Ángel (Antonio Domínguez, 82’); Pol Ballesteros (Arturo, 66’), Gato, Néstor Querol; Edgar (Jandro, 75’).GOLS:1-0 (4’) Cantero. 1-1 (22’) Edgar. 2-1 (35’) Arturo Molina. 3-1 (47’) Cantero.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:als locals Shaq, Pablo Serrano, Manu Viana, Eneko i Isaac; i als visitants Arturo i Adri Cuevas.COMENTARI:La nefasta ratxa del Sabadell a domicili, on ha perdut els set últims partits, està conduint l’equip de Kiko Ramírez al desastre. Ahir va rebre una altra derrota per culpa de la fragilitat defensiva ja que, si bé va tenir més ocasions per marcar que de costum, va acabar caient derrotat i més a prop del descens. El xoc va començar amb una diana de Cantero, que va rematar sol al segon pal una centrada. Edgar Hernández va empatar el partit amb el seu primer gol del curs, amb polèmica ja que un defensa l’havia tret sota els pals. Però, quinze minuts més tard, Molina va tornar a fer avançar els seus amb un gran xut des de la frontal. Només de començar el segon temps, Cantero va ampliar diferències i el Sabadell va intentar reaccionar però, tot i estavellar una pilota al pal, va tornar a marxar de buit.