Territorial

El Girona C perdona i ho acaba pagant

1a catalana. Va disposar de més i millors ocasions que el rival però va faltar encert

Girona C 1 Tona 1

GIRONA C:Toni Montero, Marc Roura (Aleix Feixas, 79’), Murga, Venzal (Jaume Duran, 66’), Lluc Banús, Poveda, Aleja, Muritala, Ferran López, Kike Sánchez i Uri Santos.TONA:Genís, Ot Bofill, Èric Juvanteny (Bargalló, 46’), Seuma, Sergi Abad, Ivan Fernández (Roura, 76’), Veli Noguera, Nil Salarich, Jordi Guàrdia, Pol Vilaregut i Revert (Ren, 89’).GOLS:1-0 (42’) Aleja. 1-1 (67’) Lluc Banús, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:a Venzal, Banús i Aleja, del Girona C, i a Èric, Abad, Bargalló i Salarich, del Tona.COMENTARI:Tot i portar la batuta del joc en tot moment i generar prou ocasions per guanyar, el Girona C es va haver de conformar amb un punt i encadena la segona jornada sense guanyar. Des d’un bon inici, els d’Àxel Vizuete van dominar i al límit del descans Aleja va marcar el primer gol amb un xut de falta directa. El Tona no va canviar la seva estratègia defensiva, i la falta d’encert dels locals va fer que s’arribés als últims minuts amb el duel obert. En una acció desafortunada, Banús va enviar un refús al fons de la seva porteria (1-1). Els gironins van buscar el gol del triomf però van topar amb un rival molt ordenat en defensa.